FACEBOOK ADS (România): Venituri de 14.647 lei în tot anul 2018

După ce am scris articolul despre GOOGLE România (AICI), mi-am pus întrebarea „dar FACEBOOK România ce rezultate a înregistrat anul trecut?„. Şi am căutat firme româneşti cu FACEBOOK în denumire sau care au ca asociat/acţionar compania lui Mark Zuckerberg (dacă nu aţi vizionat până acum filmul REŢEAUA DE SOCIALIZARE, vă sugerez să îl urmăriţi cap-coadă când prindeţi ocazia, să vedeţi realitatea despre FB şi MZ!).

Conform criteriului menţionat… există doar FACEBOOK ADS SRL Bucureşti (CUI/CIF: 23699154), o societate care nu are nicio legătură cu Zuckerberg, dar care reuşeşte să folosească acest nume fără nicio problemă.

Firma a fost înfiinţată în aprilie 2008, sub numele RADIKAL FILM SRL, cu sediul social în Bucureşti, de către Alex MARANDA, un tip care oficial locuieşte în Constanţa. A fost rebotezată RADIKAL EVENTSMEDIA SRL în 2014, iar în 2016 s-a transferat (ca sediul social) în comuna Cumpăna din judeţul Constanţa.

Din octombrie 2017 se numeşte FACEBOOK ADS SRL, conform „aprobării” (rezervării de nume) de la ONRC Constanţa, şi tot de atunci are sediul social într-un apartament din Bucureşti. SUPERB! Registrul Comerţului Constanţa nu a avut nimic împotriva rezervării acestui nume!

„Din păcate” pentru întreprinzătorul Alex MARANDA, nu a ştiut să profite de acest nume şi anul trecut a obţinut venituri de doar 14.647 lei şi a încheiat exerciţiul financiar cu pierderi de 8.415 lei. Dacă era un tip isteţ, „rupea” cu acest nume. Nu a fost în stare… şi probabil va avea probleme pentru utilizarea denumirii. Sau poate NU, aşa cum nu a avut nici acest individ care a fost patron DEUTSCHE TELECOM SRL (CUI/CIF: 24613703) timp de mai mulţi ani – detalii AICI. (sursa foto: gfkdsgn.wordpress.com)

CITIŢI ŞI:
Ce mai face şmecherul de la DEUTSCHE TELECOM? Tot în cârdăşie cu ORANGE