Falimentul MILENIUL 3: Lichidatorul HOMORANU e negru de supărare! Fiscul nu a fost de acord cu închiderea procedurii şi va formula cerere de atragere a răspunderii împotriva lui Andrei PERJU

Societatea MILENIUL 3 SRL Iaşi (CUI/CIF: 3633627) a intrat în faliment pe 30 ianuarie 2020, după ce, în octombrie 2019, asociatul unic Andrei PERJU a decis „dizolvarea societăţi, precum şi lichidarea simultană a activului şi pasivului”.

Tabelul definitiv al creanţelor prezintă o masă credală de 157.388,09 lei şi 3 creditori: Fiscul – 150.486 lei, BANCA TRANSILVANIA – 4.465,04 lei şi E.ON – 2.437,05 lei, cu menţiunea că datoriile la stat includ o componentă importantă de „stopaj la sursă” (contribuţii reţinute de la angajaţi şi nevirate la bugetele de stat).
În cadrul falimentului, CASA DE INSOLVENŢĂ HOMORANU IPURL (Gheorghe HOMORANU) a îndeplinit atribuţiile de lichidator judiciar şi obiectivul principal al practicianului a fost de a îngropa cât mai repede această firmă… cu tot cu datorii, motiv pentru care a solicitat închiderea procedurii, deşi s-a judecat un singur termen, şi a concluzionat că Andrei PERJU nu are nicio vină pentru ajungerea societăţii în incapacitate de plată.

Probabil surprinzător pentru Gheorghe HOMORANU, Fiscul „nu i-a ţinut palma” (de această dată) şi la Adunarea Creditorilor de ieri, 5 mai 2020, a votat împotriva închiderii procedurii şi pentru formularea unei cereri de atragere a răspunderii patrimoniale/personale împotriva fostului administrator Andrei PERJU. Dublă lovitură pentru HOMORANU!

Şi astfel, procedura de faliment nu va fi închisă la termenul din 19 iunie 2020, ci probabil la următorul (în toamnă), iar până atunci DGRFP Iaşi (prin AJFP Iaşi) va depune la Tribunalul Iaşi o cerere de atragere a răspunderii patrimoniale/personale împotriva lui Andrei PERJU. Dacă nu uită între timp! (sursa foto: talkspace.com)