Femeie de succes: Cu doi angajaţi, fără puncte de lucru, „din gunoaie”… a înregistrat în 2019 un profit net de 16,6 milioane lei

COLECT’OR GLASS SRL Bucureşti (CUI/CIF: 36138951) este una dintre cele mai profitabile firme din ţara noastră, despre care nu ar fi auzit nimeni… dacă nu era acest articol!

Anul trecut, cu doi angajaţi, a înregistrat venituri de 19.157.693 lei şi cheltuieli de 540.947 lei, profitul net rezultat fiind de 16.613.556 lei.

Conform Registrului Comerţului, COLECT’OR GLASS SRL este deţinută de ZEBURN TRADING LIMITED (Cipru) – 57,4%, sibianul Adrian Vasile VIMAN – 3,1%, ieşeanca Denis Alexandra DELEANU – 2,1% şi olteanca Diana-Ionela CÎTU (foto) – 37,4%. Atribuţii de administrator a îndeplinit de la înfiinţarea firmei (mai 2016) doar slătineanca Diana-Ionela CÎTU (numele din documentele oficiale e CÎTU, nu CÎŢU, foarte probabil nu are legătură cu ministrul Finanţelor).COLECT’OR GLASS SRL – rezultate financiare 2019

Firma nu are declarate sedii secundare, filiale sau sucursale, sediul social e într-un apartament din Bucureşti (sectorul 1)… şi totuşi a reuşit un profit net de peste 16,6 milioane lei. Înseamnă că se poate, nu?!

Această doamnă (Diana CÎTU – foto) care administrează o firmă cu un profit super-dubios, împreună cu ministrul Costel ALEXE „Drujbă” şi alţi indivizi… ne dau lecţii despre „armonizarea legislaţiei de mediu” – AICI. Mi se pare corect, cine să ne dea lecţii dacă nu cei care s-au îmbogăţit de pe urma legislaţiei de mediu?! (sursa foto: green-report.ro)