Firma cu „succes tot mai mare” a Elenei BĂSESCU a avut venituri de sub 25.000 lei în tot anul 2019… şi pierderi de 11.041 lei; magazinul online ebakids.ro vinde acum şi măşti pentru copii (obraznici)

Pe 29 decembrie 2019, adevarul.ro a publicat un articol din care am aflat că Elena BĂSESCU, fiica cea mică a fostului preşedinte, „este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii îi creşti. Şi nu plecaţi de la premiza că îi dă tata bani. Nu. Are şi o mică firmă care are succes tot mai mare„.

Zicerea îi aparţine lui Traian BĂSESCU şi este interesantă precizarea despre copii/nepoţi: „şi îi creşte” – da, putea să îi abandoneze, e adevărat!

Să trecem peste acest „răutăcism” şi să ajungem la „o mică firmă care are succes tot mai mare”. Se numeşte ELENA BASESCU & KIDS SRL Bucureşti (CUI/CIF: 40194798), a fost înfiinţată în noiembrie 2018 şi se ocupă de „Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet”. Este neplătitoare de TVA, nu a raportat angajaţi până acum, iar magazinul online pe care îl deţine/administrează este ebakids.ro.

Conform bilanţului public, ELENA BASESCU & KIDS SRL (aşa e înregistrată la ONRC. fără diacritice!) a înregistrat în 2019 venituri totale de 24.985 lei (o medie de 2.082 lei/lună) şi cheltuieli de 35.273 lei (aproape 2.940 lei/lună), rezultatul final fiind o pierdere de 11.041 lei. La 31 decembie 2019, firma Elenei BĂSESCU avea datorii de 39.865 lei şi 6.295 lei în casă şi conturi la bănci.

Ţinând cont de preţurile generoase practicate de ebakids.ro, rezultă că magazinul online a vândut cam un produs pe săptămână (în medie). E adevărat că oferta se adresează persoanelor fizice şi acestea nu au nevoie de facturi… dar este de presupus că o fată de fost preşedinte (şi fostă europarlamentar, pe deasupra) nu se pretează la astfel de „inginerii financiare”.

Demn de semnalat este faptul că ELENA BASESCU & KIDS SRL s-a adaptat la vremurile pe care le trăim şi a adăugat în oferta magazinului măşti pentru copiiAICI. Probabil pentru copii obraznici, după cum arată! Preţurile pentru „măscuţe” pleacă de la 32 lei (bucata, nu setul!) şi se opreşte la 42 lei. Nici măcar 10 euro!

Nu ştiu care este „succesul tot mai mare” de care vorbea actualul europarlamentar Traian BĂSESCU, dar la câte prostii a spus de-a lungul vremii… asta nici nu mai contează! (sursa foto: ebakids.ro)