Fiscul are de recuperat aproape două milioane de lei de la ASTRA NOVA SECURITY. Şi ce dacă? UNIREA SHOPPING CENTER a cerut insolvenţa firmei de pază

ASTRA NOVA SECURITY SA Bucureşti (CUI/CIF: 14249169) este o firmă de pază. Noi, cei care am mai trăit prin România, ştim cum e cu firmele de pază.

Dacă ne uităm la acţionariatul ASTRA NOVA SECURITY SA, putem râmâne cu impresia că această firmă de pază şi protecţie nu corespunde „standardelor româneşti”-

Putem avea impresia asta pentru că ASTRA NOVA SECURITY SA este deţinută de o companie din Olanda, pe nume THE NOVA GROUP INVESTMENTS BV.

Dacă ne uităm la cine e reprezentantul THE NOVA GROUP INVESTMENTS BV… s-ar putea să avem altă percepţie. Reprezentanul THE NOVA GROUP INVESTMENTS BV este Bogdan Alexander ADAMESCU!

Să zicem că putem sări peste asta. Dar hai să ne uităm la datoriile la stat! Aproape două milioane de lei (la 31 decwmbrie 2018)!

Surpriză! Nu Fiscul a cerut insolvenţa ASTRA NOVA SECURITY, ci UNIREA SHOPPING CENTER SA (CUI/CIF: 328521). Nu ştiu ce datorii are firma de pază faţă de UNIREA SHOPPING CENTER SA, dar pot să pun pariu că nici măcar nu se apropie de suma de două milioane lei.

Ca să nu divagăm, UNIREA SHOPPING CENTER SA a depus, pe 7 februarie 2019, o cerere de insolvenţă împotriva ASTRA NOVA SECURITY, iar Tribunalul Bucureşti a stabilit un prim termen de judecată pe 17 aprilie 2019. – Dosar nr.3543/3/2019.