GDPR – salvarea infractorilor? Ce motive aş avea să cumpăr un apartament în Ansamblul BUCURIA… construit de o firmă cu 177 bilete la ordin fără acoperire?

Cel puţin de două ori pe săptâmână primesc solicitări (mail-uri) din partea unor indivizi care sunt menţionaţi/criticaţi pe Supervizor.ro. Solicitări e puţin spus, sunt ameninţări pur şi simplu.

Cea mai recentă e de ieri, din partea unui individ despre care o instanţă din România a zis că trebuie să plătească 4.887.168 lei. Aşa a zis instanţa. PRIMA instanţă, e adevărat.

Mi-a trimis un mail prin care îmi cere să şterg un articol în care îi apare numele. Mişto e că la Cc a pus şi adresa unui aşa-zis avocat, probabil ca să aibă o dovadă… nu ştiu pentru ce. Probabil Neacşu (aşa îl cheamă pe avocat) i-a zis că aşa trebuie.

Abia aştept apelul! Dacă se păstrează sentinţa, o să beneficieze de un articol doar despre el! O să-i pun şi poza, îl fac vedetă! 

De ce să cumpăr un apartament contruit de un ţepar?!

Pe 21 decembrie 2018… alt individ „ultragiat” de un articol de pe SUPERVIZOR.ro. Se numeşte Marius CERCEL, e patron la CENTINIUM CONSTRUCTION SRL Bucureşti (CUI/CIF: 19386965). Am scris că împotriva firmei lui a fost depusă o cerere de insolvenţă – AICI. Ce să vezi?! S-a supărat omu’!

Să mori tu, Marius CERCEL! În 2017, firma ta a avut 177 de bilete la ordin refuzate la plată, în valoare totală de 4.136.162,63 lei. Plus două cecuri, dar sărim peste acestea!

Pentru cine e interesat, CENTINIUM CONSTRUCTION SRL construieşte Apartamentele BUCURIA din Bucureşti, în numele dezvoltatorului NEGRO 2000 SRL Bucureşti (CUI: 4600075), firmă care se ocupă de prelucrarea şi conservarea peştelui şi a produselor din peşte.

Să zicem că pun şi eu două întrebări pentru dezvoltatorul NEGRO 2000 SRL – „numărul 1 în România încă din 1999” (aşa scrie pe site):

  • ce furnizori lucrează cu o firmă care are 177 de bilete la ordin refuzate la plată în ceva mai mult de un an?
  • de ce aş avea încredere EU, potenţial cumpărător al unui apartament în Ansambul BUCURIA, într-un constructor cu asemenea „realizări”?

DA. Tot felul de infractori încearcă „să se scoată” cu GDPR. Eu sper că nu vor reuşi! (sursa foto: facebook.com/centinium)

CITIŢI ŞI:
CENTINIUM CONSTRUCTION: Cerere de insolvenţă împotriva firmei care ridică Apartamentele BUCURIA