Hai să ne amintim: „Şansa să te calce tramvaiul în oraşul tău natal este infinit mai mare decât cea pe care o ai ca să mori de coronavirus”

La începutul lunii martie 2020, Dragoş ANASTASIU (foto) ne spunea aşa, conform Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES:

  • Eu sunt medic de profesie şi în turism de 20 de ani, aşa încât îmi este relativ uşor să vorbesc despre efectul pe care o astfel de boală poate să îl aibă asupra turismului”
  • „Dacă nu ai peste 50 de ani şi nu vii din China, şansele să mori de coronavirus sunt 1 la 450 de milioane. Şansa să te calce tramvaiul în oraşul tău natal este infinit mai mare decât cea pe care o ai ca să mori de coronavirus”

Sursa AICI!

Acum, direct interesat, se plânge de efectele coronavirus şi e mare apărător al operatorilor din turism… dar nu a avut decenţa să recunoască greşeala din acea declaraţie!

Şi ne mai mirăm că există foarte mulţi oameni care neagă existenţa virusului şi cred că agentul de pază de la supermarket le introduce un cip atunci când le măsoară temperatura! 

Totuşi, există şi o parte bună: absolvenţi de medicină ca Anastasiu, Ciuvică sau „Mitralieră” Rădulescu şi-au ales alt drum în viaţă! (sursa foto: facebook.com/dragos.anastasiu)