HALUCINANT! Avocata Liliana-Mariana JURJ a fost propusă (de JIDVEIAN) în funcţia de administrator judiciar pentru că insolvenţa PARC RESIDENCE ALPHA „este un caz social, cu oameni simpli şi câteva firme”… de care trebuie să se ocupe „cineva de pe plan local, cu respect faţă de lege, cu ruşine faţă de comunitate” (document ataşat: Sentinţa de deschidere a procedurii de insolvenţă)

PARC RESIDENCE ALPHA SRL Alba Iulia (CUI/CIF: 40806013) a intrat în insolvenţă pe 1 noiembrie 2023, oficial la propria cerere, conform deciziei pronunţate de judecătorul sindic Carmen CROITORU în Dosarul nr.4578/107/2023.

Decizia Tribunalului Alba a fost publicată în BPI pe 3 noiembrie 2023, iar prima surpriză – mare şi neplăcută – este desemnarea în calitate de administrator judiciar provizoriu a practicianului propus de debitoare, adică CII JURJ LILIANA-MARIANA.

Deşi există numeroşi creditori care au solicitat aplicarea Legii 85/2014… şi nu numai persoane fizice, iar la dosar apar depuse oferte de la practicieni cu experienţă, este de neînţeles cum de s-a ajuns la desemnarea menţionată.

Mai exact, Liliana-Mariana JURJ este avocat în cadrul Baroului Alba, unde activează cel puţin actuala patroană Olga JIDVEIAN (foto), că la fiul Ovidiu Viorel JIDVEIAN (foto) nu prea e clar dacă mai are statut de avocat sau s-a reprofilat doar pe ţepe imobiliare.

De ce a cerut PARC RESIDENCE ALPHA SRL desemnarea acestui practician? De asta:

Motivul pentru care solicită desemnarea în calitate de administrator judiciar a practicianului în insolvenţă JURJ Liliana Mariana, reprezintă faptul că este un caz social, cu oameni simpli şi câteva firme. Arată că toţi şi-au dorit să deţină un imobil după munca depusă. Doreşte ca acest caz social să fie implementat în respectarea legii, dar şi de cineva de pe plan local, cu respect faţă de lege, cu ruşine faţă de comunitate, care să nu o vadă ca pe un business din care să obţină un onorariu de succes.

HALUCINANT! Ş apropo de ruşine: documentul menţionat mai arată că, în cererea introductivă, debitoarea a debitat nişte tâmpenii legate de Covid şi războiul din Ucraina, după care s-a apucat să acuze clienţii că nu mai acceptă mizeriile familiei JIDVEIAN:

Creditorii care formulaseră deja cereri de deschidere a procedurii insolventei, având termen de judecata fixat pentru data de 01.11.2023, nu au efectuat demersuri pentru renunţarea sau suspendarea cererilor aflate deja pe rolul Tribunalului Alba.

În condiţiile în care Tribunalul Alba – spre deosebire de celelalte instanţe din ţară – nu stabileşte termenele procedurilor de insolvenţă/faliment, ci lasă această sarcină în în seama administratorului judiciar provizoriu, marele practician „cu respect faţă de lege, cu ruşine faţă de comunitate”… nu s-a grăbit să publice notificarea privind deshiderea procedurii şi, astfel, să anunţe termenele procedurii.

Revin cu informaţii după ce se îndură „avocata cu respect şi ruşine” să publice notificarea! (sursa foto: facebook.com/olga.jidveianu)

DOCUMENT ATAŞAT:
PARC RESIDENCE ALPHA SRL – Încheiere de deschidere a procedurii insolvenţei în formă generală

CITIŢI ŞI:
Ovidiu Viorel JIDVEIAN a abandonat PARC RESIDENCE ALPHA! Mama (avocat) Olga JIDVEIAN a devenit asociat majoritar… şi a cerut insolvenţa firmei preluate, iar Cristian GANEA s-a „pricopsit” cu funcţia de administrator; datoriile la finalul anului 2022 se ridicau la 46,63 milioane lei