IMOPLAZA SOLUTIONS şi-a schimbat numele în GESTIUNE IMOBILIARĂ PENTRU TERŢI… şi s-a cerut în faliment

0

Înfiinţată în ianuarie 2008, IMOPLAZA SOLUTIONS SRL (CUI: 23070528) se laudă pe site-ul propriu că „face parte dintr-un grup internaţional de societăţi ce activează preponderent în domeniul imobiliar şi al construcţiilor”, fiind de fapt o agenţie imobiliară „ceva mai spălată”… care încearcă o ieşire discretă din peisaj.

Astfel, luna trecută (pe 20 februarie 2018, mai exact), spaniolul RAUL BERGE VEGA (53 de ani), administrator şi asociat (cu 50% din capitalul social) s-a retras din firmă şi, în urma unei majorări de capital social (cu 10 lei!) şi a unei cesiuni, structura asociaţilor a devenit următoarea: REKAMEN HOLDINGS LIMITED (Cipru) – 99,01%, BERNABE GOMEZ DEL MORAL (cetăţean spaniol, 49 de ani) – 0,99%. Funcţia de administrator a fost preluată de BERNABE GOMEZ DEL MORAL.

Acest transfer de proprietate – pe care Fiscul ar fi putut să-l conteste printr-o opoziţie – a fost dublat de o schimbare a denumirii firmei în GESTIUNE IMOBILIARĂ PENTRU TERŢI SRL. Spun că Fiscul ar fi putut să depună o opoziţie deoarece are calitatea de creditor, cu 606.130 lei, sumă care reprezintă totalul obligaţiilor restante la bugetele de stat ale agenţiei imobiliare la 31 decembrie 2017 (conform site-ului ANAF).

Şi parcă pentru a demonstra că s-a adaptat şmecheriilor din mediul economic românesc, GESTIUNE IMOBILIARĂ PENTRU TERŢI SRL s-a cerut în faliment imediat după ce a expirat termenul legal de opoziţie (30 de zile). Cererea de aplicare a Legii 85/2014 a fost depusă pe 22 martie 2018, a dus la constiturea Dosarului nr.9579/3/2018, şi ar putea fi soluţionată chiar astăzi, când este programat primul termen de judecată. (sursa foto: facebook.com/Imoplaza)LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.