JALE! Ţeapa VENEŢIA IMPEX se apropie de un milion de euro; sediul social a fost mutat la Alexandria

venetia-impex

În urmă cu câteva minute am verificat la CIP (Centrala Incidentelor de Plăţi) situaţia refuzurilor la plată înregistrate de VENEŢIA IMPEX SRL (CUI: 13700243).

Deşi numărul de incidente nu a crescut foarte mult faţă de articolul precedent, suma este FABULOASĂ – 3.873.546,78 LEI, adică peste 860.000 EURO.

venetia-impex-situatie-cip-w

La sfârşitul lunii trecute, după ce a apărut primul refuz la plată, italianca Miranda ISCHIA (50 de ani) s-a retras din societate şi a cesionat părţile sociale basarabeanului Adrian GRIŢCO (23 de ani), acesta devenind unic asociat şi administrator.

Luna aceasta, VENEŢIA IMPEX SRL şi-a mutat sediul social în municipiul ALEXANDRIA, str.DUNĂRII, nr.i26, 35 mp, sc.B, ap.38, judeţul Teleorman. Noul sediu social a fost schimbat la adresa indicată în baza unui contract de închiriere încheiat pentrui o perioadă de un an.

Această adresă din Aexandria poate constitui un punct de plecare pentru eventualele investigaţii deoarece că proprietarul apartamentului cu siguranţă cunoaşte măcar o persoană din gaşca infracţională de la VENEŢIA IMPEX SRL, că nu închei un contract, chiar şi formal, cu un necunoscut de pe stradă.

La Registrul Comerţului, numerele de contact furnizate de societate sunt 0249-564177, 0787-634829, 021-7963753 (acesta apare şi la Fisc) şi 0787-635859, dar e posibil ca unele din acestea să fie din perioada în care firma nu era controlată de basarabean.

Răspuns la întrebările unor cititori:
NU deţin alte informaţii decât cele postate pe site, dar sunt deschis oricăror propuneri care pot contribui la identificarea ţeparilor şi recuperarea pagubelor. (sursa foto: venetiaimpex.ro)

CITIŢI ŞI:
Se înmulţesc bilete la ordin refuzate la plată de VENEŢIA IMPEX