Lichidatorul judiciar NEVCOM INSOLVENCY s-a plâns creditorilor şi judecătorului sindic că SUPERVIZOR.ro i-a trimis (prin e-mail) o sesizare „şi pe adresa personală”… care este publică (apare pe rotld.ro)! CJ Arad nu s-a deranjat să transmită vot la Adunarea Creditorilor… deşi deţine 40% din masa credală

Societatea arădeană R&L ELECTROTRADE VEST SRL (CUI/CIF: 37133219) a intrat direct în faliment (la propria cerere), iar în documentaţia depusă la Dosarul nr.2248/108/2021 a precizat că are datorii de 51.817,65 lei.

Pentru că bilanţul public arăta că debitoarea a încheiat anul 2020 cu datorii de 7.033 lei şi active circulante de 114.577 lei… din care 103.341 lei în casă şi conturi la bănci, am transmis un mail lichidatorului judiciar provizoriu NEVCOM INSOLVENCY IPURL (Elisabeta Veronica NIŢU-CZANK), prin care i-am comunicat situaţia dubioasă şi nedumerirea mea privind datoriile declarate.

Totodată, am menţionat că voi sesiza Fiscul, cu propunerea de a efectua inspecţie fiscală la presupusa debitoare (aşa procedez la majoritatea insolvenţelor/falimentelor dubioase), plus creditorul UAT JUDEŢUL ARAD (CJ Arad), care are un proces cu R&L ELECTROTRADE VEST SRL (Dosarul nr.5420/55/2020), şi am solicitat un punct de vedere.

Să vezi şi să nu crezi! S-A CUTREMURAT ARADUL! În „Raportul lunar” din august 2021, practicianul a inserat «MENŢIUNE SPECIALĂ: ÎN ATENŢIA CREDITORILOR ŞI A JUDECĂTORULUI SINDIC:»… o informare (sau mai degrabă o plângere) referitoare la mailul „primit de la dl. Dan Scarlat, jurnalist, deţinător al site-ului SUPERVIZOR.ro„.

La finalul „menţiunii speciale”, Elisabeta Veronica NIŢU-CZANK spune aşa:

Având în vedere cele sesizate precum şi faptul că acest e-mail a fost transmis şi pe adresa personală (adresă care nu este publică) a asociatului coordonator al lichidatorului judiciar NEVCOM INSOLVENCY IPURL, lichidatorul judiciar a ales să nu îşi exprime nici un punct de vedere faţă de acest e-mail, dar a hotărât ca totul să fie prezentat creditorilor şi judecătorului sindic prin acest raport de activitate.

Precizez că mail-ul a fost transmis către office@nevcom.ro şi veronnro@yahoo.co.in, iar adresa de yahoo este cea menţionată pe rotld.ro la deţinătorul domeniului nevcom.ro, ceea ce înseamnă că este publică.

Şi dacă chiar ar exista o problemă, nu e la adresa de mail, ci la cine utilizează acum domeniul (vorba bine „utilizează”, că pagina aia nu se poate numi site)… deţinut oficial – conform rotld.ro – de o firmă care nu mai există!

Revenim la falimentul R&L ELECTROTRADE VEST SRL! Conform tabelului definitiv al creanţelor, masa credală este de 27.591,01 lei (puţin peste jumătate din suma declarată de debitoare), cu doi creditori: ANAF – 16.680 lei şi CJ Arad – 10.911,01 lei.

Informat/atenţionat de SUPERVIZOR.ro despre deschiderea procedurii de faliment şi despre „golănia banilor” de la R&L ELECTROTRADE VEST SRL, creditorul UAT JUDEŢUL ARAD (CJ Arad) s-a înscris la masa credală, dar nu s-a mai deranjat să participe sau măcar să transmită vot la prima Adunare a Creditorilor. Asta în condiţiile în care deţine aproape 40% din masa credală!

În ceeea ce priveşte promisiunile din mail (ca să poată dormi liniştită doamna NIŢU-CZANK): încă nu am sesizat Fiscul, aştept să văd Raportul privind cauzele falimentului – ediţia comple(ta)tă!