MADY FARMVIT: Fostul administrator Dumitru IRIMIA trebuie să achite datoriile de peste 765.000 lei; „condamnatul” este asociat la HAPPY MARY FARMAVIT DRĂGUŞENI

Societatea MADY FARMVIT SRL Botoşani (CUI/CIF: 26264928) a fost înfiinţată în noiembrie 2009 de Camelia-Rely BRÎNZEI şi Dumitru IRIMIA, cu menţiunea că doar IRIMIA a fost numit administrator, şi urma să desfăşoare „comerţ cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate”.

Pe 12 decembrie 2015, MADY FARMVIT SRL a intrat în insolvenţă la cererea creditorului PHARMAFARM SA Cluj-Napoca (CUI/CIF: 200106) şi, deşi s-a pus în aplicare un plan de reorganizare, în septembrie 2018 s-a trecut la faliment, iar tabelul definitiv consolidat al creanţelor prezintă un total al datoriilor (rămase neachitate) de 778.280,12 lei.

Lichidatorul judiciar MANAGEMENT REORGANIZARE LICHIDARE IAŞI SPRL Filiala Suceava „nu a avut milă” faţă de fostul administrator Dumitru IRIMIA şi a formulat cerere de atragere a răspunderii personale/patrimoniale împotriva acestuia… poate şi pentru că era „cercetat penal sub aspectul decontării la Casa de Asigurări de Sănătate a unor medicamente eliberate în baza unor reţete fictive” – detalii AICI.

Judecătorul sindic Anitta Maria MANOLE de la Tribunalul Botoşani a fost de acord cu practicianul şi a decis că pârâtul Dumitru IRIMIA trebuie „să suporte din averea sa pasivul debitoarei MADY FARMVIT SRL, respectiv suma de 765.148,87 lei„. Valoarea de 765.148,87 lei este extrasă din penultimul tabel definitiv şi diferă puţin de valoarea finală a pasuvului – 778.280,12 lei.

Dumitru IRIMIA a atacat sentinţa cu apel, dar Curtea de Apel Iaşi nu i-a dat câştig de cauză şi, astfel, decizia a rămas definitivă. Acum ar trebui ca cineva să o pună în aplicare!

La ora actuală, „condamnatul” Dumitru IRIMIA este asociat la HAPPY MARY FARMAVIT DRĂGUŞENI SRL Vicovu de Sus (CUI/CIF: 30944710), firmă la care atribuţii de administrator îndeplineşte medicul de familie Beatris Anca IRIMIA… care controlează şi HAPPY MARY MED-CENTER DRĂGUŞENI SRL Drăguşeni (CUI/CIF: 30964091), operator economic declarat INACTIV (de Serviciul Fiscal Orăşenesc Săveni) în noiembrie 2019.