MOLDCONSTRUCT: în 4 ani de insolvenţă, ACTIV JUDICIAR (Maria Duda) a încasat 50.000 lei şi nu a publicat NIMIC în BPI

caricatura-Duda

Societatea MOLDCONSTRUCT SRL Piatra Neamţ (CUI: 3426907) a intrat în insolvenţă pe 8 iunie 2011 (Dosar 2401/103/2010, Tribunalul Neamţ), iar administrator judiciar provizoriu a fost desemnat practicianul ACTIV JUDICIAR IPURL (Maria Duda), cu o retribuţie provizorie de 1000 lei/lună. Recent, firma a intrat în faliment, dar nu aceasta este ştirea.

 După deschiderea procedurii, în BPI a fost publicată „sentinţa de deschidere a procedurii insolvenţei în forma generală”, acest demers fiind făcut cel mai probabil de instanţă. Administratorul judiciar NU a publicat notificarea prividnd deschiderea insolvenţei, NU a publicat tabelul preliminar al creanţelor, NU a publicat tabelul definitiv al creanţelor, NU a publicat nicio decizie a creditorilor… NU A PUBLICAT NIMIC, cu excepţia unui anunţ privind planul de reorganizare, publicat pe 12 ianuarie 2012, un fel de invitaţie la Maria DUDA acasă: „planul de reorganizare propus poate fi consultat de orice persoană interesată la sediul ales al administratorului judiciar din P. Neamţ, Bd. Decebal, nr.3, bloc E., et.1, ap.16”. Deci, de mai bine de 4 ani, NIMIC-NIMIC despre insolvenţa MOLDCONSTRUCT!

 Nici în BPI şi nici pe portalul instanţelor de judecată nu apare vreo menţiune privind confirmarea administratorului judiciar şi onorariul perceput de acesta. Probabil că a rămas măcar la 1.000 lei/lună din moment ce şi-a asumat să nu facă publică nicio informaţie despre insolvenţă.

 Acum, după aproape 5 ani şi după ce a încasat peste 50.000 lei (dacă a rămas suma iniţială), Maria DUDA s-a îndurat şi a publicat notificarea privind deschiderea procedurii de faliment prin procedura generală. Tot acum, s-a îndurat şi Tribunalul Neamţ (Maria ATUDOSIEI a fost judecătorul sindic la începutul procedurii, o mai fi şi acum!) şi a precizat pe portalul instanţelor că lichidatorul judiciar ACTIV JUDICIAR IPURL va fi recompensat „cu un comision de 7% din actele şi operaţiunile de lichidare”.

 În cadrul procedurii de faliment, termenul limită de înscriere la masa credală este 25 martie 2016. Fiscul, care a cerut şi a obţinut trecerea la faliment, a solicitat şi atragerea răspunderii împotriva lui Romeo CIOBANU.

 În ceea ce o priveşte pe Maria DUDA, aceasta a ajuns la concluzia că investitorii care doresc să cumpere un teren de 18.627 mp se informează de pe olx.ro. Iar mizeria asta de anunţ, unde nu se precizează niciun termen de valabilitate, este considerată „publicaţie de vânzare”. Doamna DUDA, încercaţi şi pe lajumate.ro, poate vă dă anunţul pe TV, să vadă toată ţara cât de capabilă sunteţi!