MONICA COLUMBEANU MEDIA: Creditorii au votat pentru formularea cererii de atragere a răspunderii personale împotriva „divei din Bacău”

0

Înfiinţată în septembrie 2006, societatea MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL Bucureşti (CUI/CIF: 19006217) a depus ultimul bilanţ în 2009 şi abia în 2018 s-a delanşat procedura de dizolvare. Pentru că firma controlată de „diva din Bacău” (a doua, dacă o luăm în calcul şi pe Firea!) avea datorii, s-a trecut la faliment (procedura simplificată), iar tabelul definitiv prezintă o masă credală de 110.550 lei şi doi „sponsori”: DGITL Sector 1 – 84.265 lei şi AFP Sector 1 – 26.285 lei.

În evidenţele oficiale, debitoarea este deţinută de Monica COLUMBEANU (99%) şi Irinel Adrian COLUMBEANU (1%), cu menţiunea că sexagenarul nu a avut atribuţii de administrator… aşa că acţiunea de atragere a răspunderii personale va fi formulată numai împotriva individei care probabil acum se numeşte Monica GABOR.

La recenta Adunare a Creditorilor, ambii „sponsori” au „considerat oportună formularea cererii de atragere a răspunderii patrimoniale a organelor de conducere ale debitoarei” şi s-a stabilit (prin vot majoritar) ca AFP Sector 1 să „să formuleze, să introducă şi să susţină cererea”… deşi Fiscul ar fi vrut ca DGITL Sector 1, în calitate de creditor majoritar, să se ocupe de această problemă. (sursa foto: cancan.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.