Mugurel LAICU ne consideră nişte fraieri; soţia susţine că fostul şef DRDP Iaşi a încasat în 2019 exact aceleaşi venituri ca în anul anterior; LA LEU!

0

Mugurel LAICU (foto) este un individ „dubios, dar interesant” pentru cei care activează în zona de „drumuri şi poduri” din judeţul Iaşi. Şi pentru presă. Se războieşte de câţiva ani cu Dănuţ PILĂ, un fost ofiţer SRI, acum pensionar (la puţin peste 50 de ani!). 194.262 lei este suma încasată (deocamdată) de PILĂ… pentru că a câştigat „lupta” cu LAICU – dovada AICI!

În 2018, conform declaraţiei de avere (din 2019) a soţiei, Mugurel LAICU a câştigat 201.883 lei de la DRDP Iaşi şi o sinecură de 36.557 lei de la APAVITAL SA – detalii AICI.

Pentru că site-ul drdpiasi.ro nu prezintă declaraţiile de avere din 2020 ale celor care au obligaţia de a depune aceste documente, am consultat site-ul Primăriei Iaşi… iar aici se spune că Mugurel LAICU a încasat anul trecut 201.883 lei de la DRDP Iaşi şi 36.577 lei de la APAVITAL SA! Exact sumele din anul anterior! Este vorba de declaraţia de avere din 2020 a doamnei Delia Luminiţa LAICU – AICI.

Probabil că doamna LAICU s-a gândit că e plină lumea de proşti şi nu se va prinde nimeni că a menţionat (pentru soţ) aceleaşi sume ca în declaraţia de avere anterioară. Aparent e o greşeală, practic e un FALS ÎN DECLARAŢII.

Cât a câştigat Mugurel LAICU în anul 2019? Deocamdată nu ştim, probabil va trebuie să apelez la ANI!

  • Site-ul drdpiasi.ro prezintă declaraţiile de avere din acest an doar pentru 6 persoane; adică NIMIC.
  • Site-ul ANI (integritate.eu) e de rahat, are doar câteva declaraţii din acest an;
  • Site-ul apavital.ro prezintă SELECTIV declaraţiile de avere din 2020, lipseşte ŞI cea a lui Mugurel LAICU;
  • Site-ul primaria-iasi.ro prezintă nişte minciuni… ale doamnei LAICU!

Prin urmare şi-aşa deci… mai durează până vom putea afla veniturile din 2019 ale lui Mugurel LAICU! Poate ni le prezintă la televiziunea…. cu care tot ne ameninţă! (sursa foto: facebook.com/mugurel.laicu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.