NĂSTASĂ nu se lasă! A depus o nouă cerere de insolvenţă împotriva MERITSTAHL

MERITSTAHL SRL (CUI: 31211865) a fost înfiinţată în februarie 2013, are sediul social în satul Mănăstirea, comuna Crevedia, judeţul Dâmboviţa, şi conform site-ului propriu „are ca obiect de activitate fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, mai precis: debitarea oţelului beton, fabricarea oţelului beton fasonat, fabricarea de structuri/armături pentru construcţii şi servicii adiţionale acestui domeniu”.

Societatea este deţinută de un off-shore din Cipru şi se prezintă drept „subsidiară a unei firme din Grecia cu tradiţie de trei generatii în procesarea otelului beton”. Pentru 2017 a raportat un profit net de puţin peste două milioane lei, o cifră de afaceri de 36,5 milioane lei şi 46 de angajaţi, iar la 31 decembrie 2017 înregistra datorii de 7.585.216 lei şi active circulante de 8.759.052 lei.

Fără procese cu creditorii sau cu angajaţii, MERITSTAHL SRL s-a trezit la începutul lunii iulie a acestui an cu o cerere de insolvenţă, depusă (pe 4 iulie 2018) de către presupusul creditor Cristian Daniel NĂSTASĂ, demers care a dus la înregistrarea Dosarului nr.2978/120/2018 de la Tribunalul Dâmboviţa.

Instanţa a rezolvat surprinzător de repede această speţă, în sensul că pe 27 iulie 2018, la primul termen de judecată, a decis aşa: „Anulează cererea„. Motivul nu este menţionat pe portalul instanţelor de judecată, dar probabil este vorba de neachitarea taxei de timbru (200 lei) de către reclamant/creditor.

După mai bine de 4 luni de la acest eşec, Cristian Daniel NĂSTASĂ s-a gândit să-şi mai încerce norocul o tură şi pe 7 decembrie 2018 a depus o nouă cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă – Dosarul nr.5174/120/2018.

Conform contului de LinkedIn, NĂSTASĂ este sales consultant la MERITSTAHL SRL, ceea ce înseamnă că prin acţiunea în instanţă revendică nişte drepturi băneşti. Amuzant este că una dintre atribuţiile funcţiei este „promovarea imaginii şi produselor companiei”. Cu două cereri de insolvenţă… sigur promovezi imaginea firmei reclamate! (sursa foto: meritstahl.ro)