NICOLAE BĂNICIOIU a dat în judecată Statul Român pentru ţeapa primită de la OMNIA TURISM

Pe 22 decembrie 2017, adică în ultima zi lucrătoare înainte de Crăciun, la Judecătoria Sector 1 a fost înregistrat Dosarul nr.40120/299/2017, care are ca obiect „pretenţii„, suma revendicată fiind de 1.820 euro, iar reclamantul se numeşte Nicolae BĂNICIOIU!

Chiar dacă există şi posibilitatea unei similitudini de nume, foarte probabil este vorba despre cel care era ministru al Sănătăţii atunci când s-a produs tragedia de la COLECTIV şi care este considerat – de rudele victimelor şi nu numai – principalul vinovat pentru decesele înregistrate în spitalele româneşti (în cazul incendiului).

La ora actuală, acest individ este un parazit al Statului Român, oficial cu funcţie de deputat, ales (a se citi pus pe liste de conducerea centrală) într-o circumscripţie din Iaşi. Nici la alegeri şi nici după, Nicolae BĂNICIOIU (foto, 38 de ani) nu a trecut prin Capitala Moldovei… şi nici pe la Camera Deputaţilor, după cum arată situaţia prezenţei la vot (AICI). Cu toate acestea, încasează o căruţă de bani.

În ceea ce îl priveşte pe reclamantul NICOLAE BĂNICIOIU, acesta a dat în judecată atât agenţia de turism care l-a ţepuit, cât şi STATUL ROMÂN (două ministere: Ministerul Turismului şi Ministerul Finanţelor Publice), dar probabil că această iniţiativă aparţine avocatului, că BĂNICIOIU sigur a aflat să Statul Român nu a despăgubit nicidată turiştii păgubiţi de agenţii.

Chiar dacă a deschis acest dosar în decembrie 2017, nu are cum să fie soluţionat până pe 8 februarie 2018 (dacă nu se face vreo golănie, desigur), dată la care este (re)programat primul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.40516/3/2017, cel împotriva debitoarei OMNIA TURISM SRL Bucureşti (CUI: 2620505). Iar dacă se deschide procedura de insolvenţă, judecarea celorlalte cauze se suspendă. Sau poate ştie (alt)ceva BĂNICIOIU! (sursa foto: psnews.ro)