Nişte copii au fost abuzaţi/terorizaţi la o creşă din Năvodari. Ce facem? NIMIC! Eu propun „să călcăm în picioare” angajatele de acolo… şi nu numai pe cele de acolo

Copii de numai doi ani au fost terorizaţi zilnic la o creşă din Năvodari. Două îngrijitoare au fost înregistrate în timp ce îi jignesc, îi ameninţă şi chiar îi lovesc, acuză părinţii revoltaţi. O mamă a descoperit totul, după ce a ascuns în hainele copilului său un sistem de înregistrare. Ancheta de la creşă este doar cea mai recentă dintr-un lung şir de abuzuri care îi fac pe părinţi să se teamă pentru copiii lor” – observator.tv

Au scris câteva site-uri, a zis şi Pătraru ceva la TV.  S-a dat o ştire despre chestia asta, ce vreţi mai mult? E vorba de Năvodari, ce grijă avem noi?

Şi rămâne aşa. Se va mânări ancheta!

Aşa a fost şi cu alte creşe/grădiniţe… şi ce s-a rezolvat? NIMIC!

Eu propun următoarea chestie:
Să le publicăm numele agresoarelor pe net. Eventual şi pozele, dacă au cont de FB.

Şi „să le călcăm în picioare”. Mediatic vorbind.
Să ştie toată lumea cine sunt jigodiile care şi-au bătut joc de acei copii.

Nu trebuie să aşteptăm reacţia autorităţilor! Autorităţile nu fac nimic, e o chestie dovedită. Autorităţile doar încearcă să muşamalizeze problemele.

Avem la îndemână FB.

Să le popularizăm pe cele care şi-au bătut joc de copii.
E singura şansă… nu vă aşteptaţi la un sprijin din partea autorităţilor.

Le publicăm numele, le publicăm pozele.

Nimic nu e mai convingător ca menţiunile pe FB. Mai ales dacă vin de la nişte oameni serioşi. (sursa foto: cugetliber.ro)