Nu vă mai chinuiţi! Opţiunea CĂUTARE de pe portal.just.ro nu funcţionează! Cu „numai” 10.000 lei/lună este plătită incompetenţa unui Ofiţer principal I de la Direcţia Tehnologia Informaţiei

Prima dată am scris pe 9 august 2018 că există o problemă cu opţiunea CĂUTARE de pe portal.just.ro (AICI).

Pentru că această deficienţă a revenit, am mai scris şi pe 18 septembrie 2018 – AICI.

La ora actuală, pe portalul instanţelor de judecată (portal.just.ro) este postat următorul mesaj/anunţ:

Pentru moment, datele referitoare la dosare sunt în curs de reindexare totală. Pentru că această operaţţiune se întinde pe mai multe zile, dacă doriţi să găsiţi informaţii referitoare la dosare mai noi de 28 noiembrie, puteţi utiliza motorul alternativ de căutare disponibil aici – Cauta dosar

Problema este că această „alternativă” oferită de incompetenţii care se ocupă de site este egală cu zero deoarece căutarea este strict pe număr de dosar. Nu poţi căuta după numele uneia din părţi, prin urmare nu poţi afla dacă împotriva unei firme s-au deschis dosare noi… de insolvenţă, de exemplu.

Pe 7 decembrie 2018 am transmis către Direcţia Tehnologia Informaţiei de la Ministerul Justiţiei următoarea întrebare:

Ţinând cont de faptul că la ora actuală nu sunt indexate (pentru opţiunea de căutare) nici măcar dosarele din 28 noiembrie 2018, când estimaţi că se va finaliza operaţiunea de „reindexare totală”, demarată la începutul acestei săptămâni?

Nu am primit niciun răspuns… deşi mailul a fost citit de cel puţin 4 persoane (am confirmările de primire).

În continuare, opţiunea CĂUTARE nu întoarce dosarele înregistrate în ultimele zile. Şi sunt cel puţin 10 zile de când persistă această problemă! 

NU, nu este vorba de „reindexare totală”, ci de incompetenţă. De incompetenţă la nivelul angajaţilor DTI.

Pentru că la un articol anterior a comentat cineva că angajaţii DTI sunt prost plătiţi şi din acest motiv nu îşi fac treaba, ataşez declaraţia de avere a unui angajat… pe nume Răzvan CRĂCIUNESCU, care are funcţia de Ofiţer principal I.

Anul trecut a câştigat 122.600 lei, adică o medie de puţin peste 10.000 lei/lună. Să zicem 2.150 euro pe lună.

Poate că un IT-ist extraordinar nu e mulţumit cu 2.150 euro/lună. Dar când tu – împreună cu ai tăi colegi – nu eşti în stare să dai de capăt unei probleme cum este cea menţionată, înseamnă că ori eşti foarte slab pregătit şi, prin urmare, nu meriţi atâţia bani, ori ţi se rupe de portal,just.ro… şi de oamenii care îl accesează.

Pentru că suntem în luna în care „trebuie” să fim înţelegători cu semenii, zic şi eu aşa: când şefii unor angajaţi ca Răzvan CRĂCIUNESCU sunt Gargamel şi Veorica… ce pretenţii să avem?!