O firmă cu 7 angajaţi declară active de peste 100 MILIARDE EURO… jumătate din PIB-ul ROMÂNIEI!

0

Produsul Intern Brut (PIB) al României a crescut, în 2019, cu 4,1%, până la valoarea de 1.059 miliarde de lei în preţuri curente, comparativ cu anul anterior, potrivit datelor provizorii publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS) – detalii AICI.

Societatea F.V.D. GLOBAL HOUSE SA Bucureşti (CUI/CIF: 11049581) a raportat pentru anul trecut (2019) capitaluri proprii de 523.488.467.731 lei. Adică 523,5 MILIARDE LEI (lei noi – RON, ca să nu existe probleme de interpretare).

F.V.D. GLOBAL HOUSE SA Bucureşti – rezultate financiare 2019

Această firmă se laudă cu active (circulante) de peste 100 MILIARDE EURO, adică jumătate din PIB-ul României!

Cred că cineva trebuie să intervină… să lămurească problema! NU poate exista varianta asta! Nu vreau să mă arunc în afirmaţii condamnabile, aşa că nu zic nimic despre o eventuală spălare de bani!
………………….

Conform site-ului oficial, F.V.D. GLOBAL HOUSE SA Bucureşti este „o societate privată, de familie, cu mandat flexibil de a investi la nivel global. Francisc von DOKONAL este proprietarul beneficiar deţinând 80%, Mihaela von DOKONAL deţine 10% si Paul von DOKONAL deţin 10%” – AICI.

Am scris şi anul trecut despre această firmă – AICI, observ că a fost doar un subiect de interes pentru cititori şi nicio instituţie a statului nu s-a (auto)sesizat. PROMIT că anul acesta voi atrage atenţia instituţiilor statului – cu propunerea de a efectua o verificare a activităţii acestei firme – pentru că eu chiar nu cred că poate exista o astfel de afacere în România! (sursa foto: fvdhouse.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.