Oare ce mai face eleva din „patul lui Şoseată”? Dar sesizarea de la Parchetul General?

soseata

Pe 3 aprilie 2014, EST TV Piatra Neamţ, televiziunea locală a familiei TĂRÂŢĂ, a difuzat un filmuleţ să zicem porno cu un individ despre care s-a spus/presupus că este Ionel ARSENE – deputat la vremea respectivă, preşedinte CJ Neamţ la ora actuală. La finalul unor partide de sex, presupusul Ionel ARSENE (personaj botezat „Şoseată”) îi ţinea morală fetei, explicându-i „pe limba lui” că trebuie să meargă la şcoală. Din celebrul îndemn „Du-te mă la şcoală, du-te şi învaţă. După ce n-o să mai fii frumoasă, ai belit p..a!„, s-a dedus că fata ar putea fi minoră, motiv pentru care IPJ Neamţ ar fi sesizat Parchetul General (scrie AICI şi în multe alte locuri).

La vremea respectivă, deputatul Ionel ARSENE a exprimat un punct de vedere din care se deduce că filmuleţul ar fi o făcătură, demnă de subliniat fiind această afirmaţie: „voi folosi toate mijloacele legale pentru a aduce în faţa justiţiei pe cei implicaţi în atacul abject la adresa mea”. Nu am auzit de niciun proces al lui ARSENE cu EST TV (INFO TOTAL PRESS SRL), iar pe portalul instanţelor de judecată există doar o cerere de „ordonanţă preşedinţială (obligaţia de a face) şi daune cominatorii”, depusă pe 8 aprilie 2014 şi anulată de Judecătoria Piatra-Neamţ pe 16 mai 2014. Cererea viza atât EST TV, cât şi Mesagerul lui Bălănescu şi, după cum sună formularea, a urmărit doar eliminarea articolelor şi a imaginilor de pe site-uri!

Şi nu am mai auzit nimic nici de la Parchetul General, instituţia care ar fi fost sesizată de IPJ Neamţ în legătură cu acest caz. Sau poate aşteaptă majoratul fetei! Ţinând cont de liniştea care s-a aşternut de vreo doi ani jumate, pare că s-a dat la pace şi s-a închis subiectul, marele perdant fiind INFO TOTAL PRESS SRL, care a împuşcat o amendă de 200.000 lei de la CNA, pe care nu a reuşit să o anuleze în instanţă. Iar cel mai grav la această pace este că lasă impresia că s-a urmărit ascunderea unui fenomen infracţional (sex cu minore într-un loc anume).

Mi-am amintit de fata asta cu ocazia nămeţilor. Serios! Când au anunţat la televizor că se suspendă cursurile la şcolile din Neamţ, prima mea întrebare a fost „Oare eleva din «patul lui Şoseată» ce mai face? O fi terminat şcoala?„. Şi apropo de fată: în film, este încălţată (în timp ce prestează) cu nişte papuci de casă cu muţunachi (cam uzaţi), pe care nu îi porţi în poşetă; asta sugerează că ea LOCUIA acolo (chiar dacă vorbim de o pensiune sau un hotel). Era un fel de locuinţă de serviciu.

Şi m-am mai gândit la o chestie: băieţii care au făcut filmuleţul (se mai găseşte pe vreo două site-uri deocheate) ştiu cum arată fata, câţi ani are şi cine este. Şi dacă au muncit atâta, de ce nu o impresariază şi lasă să se piardă o aşa valoare prin nu ştiu ce stabiliment de mâna a doua?! Reîncep emisiunile lui Dan Capatos sau Mădălin Ionescu… şi e nevoie de scandaluri noi! (sursa foto: captura video)