OMNIA TURISM: Administratorul judiciar SE LUPTĂ să recupereze ceva din banii ţepuiţilor

Scriu despre insolvenţe de mulţi ani. Şi nu am o părere foarte bună despre administratorii/lichidatorii judiciari. Consider că mulţi dintre ei sunt „nişte golani”… care lucrează doar în interesul debitoarelor… şi al lor, desigur. Acesta este şi motivul pentru care „i-am spart” în multe articole, i-am reclamat la Fisc, la Direcţiile Antifraudă, la instanţe… şi, mai nou, la Parchete.

Răutăcios-răutăcios, dar nu pot să nu remarc practicienii care respectă legea şi „se luptă” pentru asta. DA, e o luptă ca să respecţi legea. Pentru că, în cazul insolvenţelor, aproape nimeni nu e interesat de asta. Cam toţi – incluzând aici debitoarele, Fiscul şi unii creditori – sunt interesaţi de soarta lor, nu de lege şi de ceilalţi creditori. Sunt interesaţi de cum se poate închide procedura în aşa fel încât patronii debitoarelor să nu păţească nimic.

Un exemplu „de generozitate şi bune intenţii” în materie de administrare a insolvenţelor este PODOREANU INSOLV IPURL (Luiza POPESCU), în cazul OMNIA TURISM SRL.

Nu există niciun motiv logic sau financiar ca să te înhami la aşa ceva, la o insolvenţă de genul OMNIA TURISM! Şi nici legea nu te obligă. Drept dovadă, primii doi practicieni numiţi de instanţă (AA TOTAL INSOLVENCY IPURL şi ACSIS SOLV IPURL) şi-au băgat picioarele… şi s-a ajuns la PODOREANU INSOLV IPURL.

Cu toate acestea, PODOREANU INSOLV IPURL „s-a băgat în acest rahat”. Şi luptă în continuare. Putea lejer să propună trecerea la faliment şi închiderea procedurii… aşa cum fac toţi golanii porecliţi specialişti în insolvenţe.
În ultimele luni ale anului 2019, PODOREANU INSOLV IPURL a formulat 4 cereri de atragere a răspunderii împotriva unor foşti angajaţi ai OMNIA TURISM SRL, cu speranţa că va recupera 1.856.664 lei… pentru creditorii agenţiei. Am ataşat documentele.

Susţinere pentru demersurile administratorului judiciar? De la CANCI în jos! Există un grup pe FB, a fost foarte activ în prima fază… şi s-a fâsâit de tot în ultima perioadă.

Pare cumva că noi, cei ţepuiţi (nu doar de agenţiile de turism), ne resemnăm foarte repede şi acceptăm „să o luăm”… şi nici măcar nu ne deranjăm să-i susţinem pe cei care vor să ne ajute pentru recuperarea ţepei.

DA, cred că lupta pe care o duce PODOREANU INSOLV IPURL în cazul insolvenţei OMNIA TURISM SRL trebuie susţinută energic. Dacă nu, atunci să stăm cu gura larg deschisă… pentru că ţara e plină de indivizi de genul lui NEGRU… şi nici măcar nu au demnitatea lui! De a se sinucide, la asta m-am referit!

DOCUMENTE ATAŞATE:
OMNIA TURISM SRL – Cerere de atragere a răspunderii personale/patrimoniale (Doina APRODU)

OMNIA TURISM SRL – Cerere de atragere a răspunderii personale/patrimoniale (Magdalena DRĂGAN)

OMNIA TURISM SRL – Cerere de atragere a răspunderii personale/patrimoniale (Ionel NEGOIŢĂ)

OMNIA TURISM SRL – Cerere de atragere a răspunderii personale/patrimoniale (Virginia MIHALACHE)