OMNIA TURISM: La loc comanda! Comitetul Creditorilor va fi ales din nou

Astăzi, 21 ianuarie 2019, administratorul judiciar care se ocupă de insolvenţa OMNIA TURISM SRL Bucureşti (CUI: 2620505) a publicat în BPI o convocare pentru Adunarea Creditorilor, întrunirea urmând să aibă loc pe 28 ianuarie 2019, ora 14:00, la sediul practicianului (Bucureşti, str.Şcoalei nr.12, Corp A, et.1, ap.2, sector 2). Pe ordinea de zi există un singur punct – „Stabilirea Comitetului Creditorilor„.

Pentru că acest Comitel al Creditorilor a fost ales la adunarea din 14 ianuarie 2019 (detalii AICI), am solicitat amănunte de la administratorul judiciar PODOREANU INSOLV SPRL (Luiza POPESCU), care a precizat că au existat solicitări din partea creditorilor pentru revotare, astfel încât „reprezentativitatea să fie mai mare şi membrii să fie aleşi din cei cu creanţele mai mari„.

De la turiştii ţepuiţi am înţeles că se doreşte ca măcar un membru al Comitetului Creditorilor să fie din această „tabără”, persoana fizică aleasă în primul comitet fiind, de fapt, reprezentanta unei agenţii care a cumpărat produse OMNIA în nume propriu sau a cesionat (preluat) creanţa firmei.

Ca la orice astfel de adunare, creditorii îşi pot exprima votul şi prin mail sau fax, dar trebuie reţinut că este necesară propunerea unui comitet complet5 membri. (sursa foto: libertatea.ro)

CITIŢI ŞI:
OMNIA TURISM: Ce s-a votat la Adunarea Creditorilor; agenţia amendată recent cu 5,4 milioane lei face parte din Comitetul Creditorilor!