OMNIA TURISM: O nouă tentativă pentru alegerea Comitetului Creditorilor; instituţiile statului tratează cu sictir cererile administratorului judiciar

Pentru că la convocarea anterioară nu s-a întrunit cvorumul, administratorul judiciar care se ocupă de insolvenţa OMNIA TURISM SRL Bucureşti (CUI: 2620505), practicianul PODOREANU INSOLV SPRL (Luiza POPESCU), a anunţat o nouă Adunare a Creditorilor pentru data de 27 februarie 2019, ora 14:00, la sediul din Bucureşti, str.Şcoalei nr.12, Corp A, et.1, ap.2, sector 2. Stabilirea Comitetului Creditorilor este singurul punct de pe ordinea de zi.

În ceea ce priveşte demersurile efectuate în cadrul procedurii de către administratorul judiciar, acestea au fost prezentate pe larg în Raportul de activitate publicat pe 6 februarie 2019 şi prezentat instanţei la termenul de judecată din ziua următoare.

În afară de faptul că ar exista două autoturisme înmatriculate pe numele societăţii OMNIA TURISM SRL, despre care nu se ştie unde sunt şi cine le foloseşte, demn de semnalat este faptul că mai multe instituţii publice nu au răspuns solicitărilor practicianului nici după aproape două luni de zile… deşi termenul legal este de maxim 30 de zile. Mai mult, DGRFP Bucureşti (Administratia sector 3) i-a răspuns practicianului că „nu sunt întrunite condiţiile” pentru o inspecţie fiscală!

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.40516/3/2017, al debitoarei OMNIA TURISM SRL Bucureşti, este programat pe 9 mai 2019.

DOCUMENT ATAŞAT:
OMNIA TURISM SRL – Raport al administratorului judiciar privind situaţia debitoarei (februarie 2019)