Pentru directorii şi membrii CA de la firmele de stat: Declaraţiile de avere se publică PRIMA DATĂ pe site-ul instituţiei/societăţii angajatoare

Conform acestuiGHID DE COMPLETARE A DECLARAŢIILOR DE AVERE ŞI DE INTERESE, postat pe site-ul ANI (Agenţia Naţională de Integritate), „declaraţiile de avere şi de interese vor fi publicate pe site-ul instituţiei angajatoare (sau la avizierul acesteia, în lipsa unei pagini web), precum şi pe portalul declaraţiilor de avere şi de interese ce funcţionează pe site-ul ANI – www.integritate.eu”.

Am identificat mai multe societăţi cu capital majoritar de stat care au omis să publice pe site-urile proprii declaraţiile de avere şi de interese ale persoanelor care au această obligaţie.

Sper că e doar o eroare, doar o problemă de interpretare, şi din acest motiv nu găsesc pe site-urie companiilor respective, cu capital majoritar de stat, declaraţiile de avere şi de interese ale persoanelor care au obligaţia de a depune astfel de declaraţii. (sursa foto: apepaduri.gov.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
GHID DE COMPLETARE A DECLARAŢIILOR DE AVERE ŞI DE INTERESE