Prima ţeapă AUTOZET! „Fiscul lui Paul CIOBANU” a tolerat acumularea de datorii la stat, cu stopaj la sursă „grupa mare”, a simulat nişte executări silite şi nici măcar nu a considerat agentul economic ca fiind insolvabil; firma administrată de Alexandra VULPE GIMIGA a intrat direct în faliment… după ce şcoala de şoferi a fost mutată pe alte societăţi

AUTOZET PLUS SRL Iaşi (CUI/CIF: 31373689) a intrat direct în faliment – la propria cerere – pe data de 1 noiembrie 2023 (Dosar nr.5822/99/2023), în funcţia de lichidator judiciar provizoriu a fost desemnat practicianul propus de debitoare, ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, iar data de 18 decembrie 2023 este termenul limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor.

Conform site-ului ANAF, firma administrată de Alexandra VULPE GIMIGA (foto) înregistra la data de 30 septembrie 2023 obligaţii restante la bugetele de stat în valoare totală de 407.035 lei, cu peste 40% stopaj la sursă… şi nu era considerată „insolvabilă” de către AJFP Iaşi, instituţie condusă de Paul CIOBANU (foto).

Mai exact „Fiscul lui Paul CIOBANU” a manifestat o pasivitate (ca să să nu spun complicitate) dubioasă faţă de această debitoare. La finalul lunii iunie 2023, am sesizat AJFP şi DGRFP Iaşi cu privire la datoriile şi stopajul la sursă de la AUTOZET PLUS SRL Iaşi (CUI/CIF: 31373689).

Răspunsul transmis de „Fiscul lui Paul CIOBANU” susţinea că „pentru obligaţiile fiscale datorate bugetului consolidat al statului, inclusiv obligaţiile fiscale reprezentând stopaj la sursă datorate de AUTOZET PLUS SRL, organul de executare silită a întreprins măsurile de executare silită prevăzute de Codul de procedură fiscală”.

Situaţiile trimestriale publicate de ANAF arată că aşa-zisele măsurile de executare silită întreprinse de organ… au avut ca efect chiar o (foarte mică) creştere a datoriilor – detalii AICI.

Intrarea AUTOZET PLUS SRL direct în faliment arată foarte clar că firma administrată de Alexandra VULPE GIMIGA şi-a propus să ţepuiască Fiscul (cu „binecuvântarea” şefului Paul CIOBANU, desigur), activitatea şcolii de şoferi fiind mutată de multă vreme pe alte firme – detalii AICI. Una are deja datorii mari la stat, pe care Paul CIOBANU nu le vede!

CITIŢI ŞI:
Şcoala de şoferi AUTOZET: Instructorii şi maşinile pe o firmă „nouă”, datoriile la stat pe cea veche; contribuţiile la „Pensii” şi „Sănătate” reţinute de administratorul Alexandra VULPE GIMIGA de la angajaţi şi nevirate la bugetele corespunzătoare depăşesc 170.000 lei

Urmare a sesizării SUPERVIZOR.ro, Fiscul susţine că a întreprins măsuri de executare silită împotriva AUTOZET PLUS… dar informaţiile publice arată că nu a recuperat nimic de la firma administrată de Alexandra VULPE GIMIGA; datoriile la stat reprezintă 65% din cifra de afaceri