Septuagenara Angela STROEA trebuie să plătească datoriile DEKORA FACTOR DELIVERY… firmă care a încheiat mai multe tranzacţii dubioase (document ataşat)

Societatea DEKORA FACTOR DELIVERY SRL Vaslui (CUI/CIF: 25096907) a intrat direct în faliment pe data de 23 mai 2017, la propria cerere, iar tabelul definitiv rectificat/completat al creanţelor a fost publicat abia în iulie 2019 şi prezenta o masă credală de 613.087,75 lei… iar creanţele teoretic garantate reprezentau mai mult de jumătate din total – 328.857,58 lei… sumă din care nu s-a recuperat nimic!

În decembrie 2019, lichidatorul judiciar SOLVENS SPRL a iniţiat acţiunea juridică de atragere a răspunderii personale împotriva fostului administrator Angela STROEA (foto), iar cererea a fost admisă de judecătorul sindic Cătălina DARIE de la Tribunalul Vaslui, sentinţa din Dosarul asociat nr.1594/89/2017/a9 fiind următoarea:

obligă pârâta STROEA Angela la suportarea pasivului societăţii debitoare DEKORA FACTOR DELIVERY SRL, în sumă de 613.087,75 lei

Deşi patroana Angela STROEA este la o vârstă respectabilă (a devenit septuagenară anul acesta), nu s-a sfiit să încheie tot felul de tranzacţii duboiase, pentru unele din acestea fiind iniţiate acţiuni în anulare. Printre numele implicate în astfel de „combinaţii”, prezentate în motivarea sentinţei de atragere a răspunderii (documentul ataşat) se numără Vasile MESENCIUC, Violeta CĂLIN, Ioan BUZDUGAN, Vasile MOCANU şi societăţile VIVA METAL SRL şi AGRIMEX COMPANY SRL.

În sentinţa de atragere a răspunderii este menţionat de câteva ori şi numele Adina MIHALACHE, fiica patroanei Angela STROEA, care ar fi ţinut legătură cu lichidatorul SOLVENS SPRL… practician cu care se cunoştea de la falimentul EDCAMADA CONSTRUCT SRL Vaslui (CUI/CIF: 17716790). Această firmă a fost administrată de Adina MIHALACHE şi Cătălin MIHALACHE… şi a tras o ţeapă de aproape un milion de lei. O cerere de atragere a răspunderii personale împotriva celor doi MIHALACHE a fost formulată de creditorul ADEPLAST SA, dar a fost respinsă de instanţă.

Sentinţa de atragere a răspunderii personale/patrimoniale împotriva septuagenarei Angela STROEA a fost publicată în BPI pe 21 octombrie 2020 şi poate fi atacată cu apel în termen de 7 zile de la comunicare. (sursa foto: facebook.com/angela.stroea.7)

DOCUMENT ATAŞAT:
DEKORA FACTOR DELIVERY SRL – Sentinţă de atragere a răspunderii personale/patrimoniale împotriva fostului administrator STROEA Angela