Şi directorii de la SALUBRIS câştigă mai mult ca şeful CJ Iaşi. NECULAU – 161.133 lei, APOSTOL – 159.234 lei

„Am râs” săptămâna trecută de faptul că Mihai CHIRICA, încă primar al municipiului Iaşi, a fost remunerat anul trecut mai bine decât Maricel POPA, şeful CJ Iaşi (detalii AICI).

  • Mihai CHIRICA – 163.000 lei
  • Maricel POPA – 150.050 lei

Între timp am descoperit că şi directorii de la SALUBRIS SA Iaşi (CUI/CIF: 14816433) au avut anul trecut venituri salariale mai mari decât ale lui Maricel POPA. Sar peste motive, poate e din cauza (sau datorită) „sporurilor de gunoieri„.

Consider că afirmaţia „am descoperit” este corectă, pentru că site-ul salubris.ro nu are o secţiune dedicată declaraţiilor de avere. Doar prin căutări intense şi speculând anumite „scăpări” de pe site poţi afla ce bani au încasat anul trecut şefii societăţii. Desigur, nu există o arhivă a declaraţiilor de avere şi de interese.

Aşa deci şi prin urmare:

  • Cătălin NECULAU – 161.133 lei
  • Ion APOSTOL – 159.234 lei

Cei doi au făcut recent rocada la conducerea SALUBRIS SA, conform jri.ro şi ambii au obţinut anul trecut mai mulţi bani, ca venituri salariale, decât şeful CJ Iaşi.

Referitor la declaraţia de avere a lui Cătălin NECULAU, nu pot să nu remarc sictirul manifestat de acest individ în completarea documentului oficial: a mâzgâlit numele a zeci de firme la rubrica angajatorului pentru soţie.

Nu se înţelege nimic din această listă şi cu siguranţă asta a urmărit NECULAU. De bun simţ era ca declaraţia de avere să fie „dactilografiată”. Şi dacă directorul general nu ştie să folosească o imprimantă şi un computer (s-au mai văzut cazuri!), putea să roage un subaltern să facă acest lucru. Sau poate a vrut să vedem că ştie să scrie! (sursa foto: jri.ro)

DOCUMENTE ATAŞATE:
Cătălin NECULAU – declaraţie de avere şi de interese (iunie 2019)

Ion APOSTOL – declaraţie de avere şi de interese (iunie 2019)