Site-ul CCR a fost spart… de hackeri! Nu are back-up… şi probabil au fost afectate şi serverele STS

Am scris pe 19 iunie 2019 că este o problemă cu site-ul ccr.ro (AICI). Ulterior a venit Valer DORNEANU, preşedintele Curţii Constituţionale, şi ne-a spus că „site-ul Curţii trebuie reconstruit, după ce a fost ţinta unui atac al hackerilor„. (AICI)

Site-ul este găzduit de STSNu a existat un back-up la acest site? Sau a fost compromisă şi varianta de back-up?

Dacă nu mai există acest back-up, înţeleg că poate fi o problemă şi cu serverul/serverele care a(u) găzduit ccr.ro, că hackerii au atacat (cu succes) şi serverul/serverele STS.

Au trecut mai bine de două săptămâni de la „atac”. Site-ul nu funcţionează nici acum şi nu pot să cred că e doar pentru că nu se doreşte publicarea declaraţiilor de avere ACTUALIZATE ale membrilor CCR.
Cred că e o problemă şi la serverul/serverele STSDacă nu era nicio problemă, ar fi fost repusă online varianta de back-up.

Şi încă ceva:
SUPERVIZOR.ro a sesizat ÎN PREMIERĂ faptul că domeniul ccr.ro este deţinut de o persoană fizică.

Ţinând cont de derularea evenimentelor, cred că încă nu a fost identificată persoana respectivă sau… poate nu vrea să cedeze domeniul. Ar fi ceva

CITIŢI ŞI:
CURTEA CONSTITUŢIONALĂ: Domeniul ccr.ro este deţinut de o persoană fizică… iar site-ul, găzduit de STS, nu poate fi accesat