SPIDERMAN SI RAPUNZEL: Firmă cu sediul social în Iaşi (la Casa cu Absidă), administrată pe rând de POP (Cluj), NISTOR (Caraş Severin), DRAGOMIR (tot Caraş Severin) şi VOICU (Timiş)… a tras o ţeapă unei societăţi din Constanţa

Societatea SPIDERMAN SI RAPUNZEL SRL Iaşi (CUI/CIF: 40510319) a intrat în insolvenţă la cererea creditoarei SEASIDE PLAYGROUNDS SRL Constanţa (CUI/CIF: 35875580), care a invocat o creanţă de aproape 150.000 lei, iar în documentaţia depusă la Dosarul nr.6679/99/2021 a precizat că „a desfăşurat relaţii comerciale cu debitoarea în baza contractului 764/18.02.2020, iar debitoarea, deşi a beneficiat de mărfurile livrate, nu a achitat contravaloarea acestora (…) prin sentinţa civilă 7962 din 30.06.2021 a Judecătoriei Constanţa a fost admisă cererea promovată pe calea ordonanţei de plată, dispunându-se obligarea debitoarei la plata către creditoare a sumei de 120.273 lei reprezentând contravaloare bunuri, 21.829 lei reprezentând penalităţi şi 4.700 lei cheltuieli de judecată”.

Acest demers juridic (tardiv) al companiei constănţene scoate la iveală o nouă ţeapă care se derulează prin intermediul unei firme cu sediul social în Iaşi, la Casa cu Absidă (la un cabinet de avocat). Pentru cei care nu ştiu care e treaba cu imobilul Casa cu Absidă – ACEST ARTICOL ar putea fi lămuritor!

Mai exact, SPIDERMAN SI RAPUNZEL SRL a fost înfiinţată în ianuarie 2019, de către Sergiu-Paul POP (domiciliul declarat în judeţul Cluj) şi urma să desfăşoare „alte activităţi recreative şi distractive n.c.a.”. Sediul social: IAŞI, str.Grigore Ureche nr.7, Casa cu Absidă, la SCA TOMAŞESCHI & ASOCIAŢII.

În mai 2020, administrator al societăţii ieşene a devenit Viana-Andreea NISTOR (Caraş Severin), dar numai pentru 3 luni, funcţia fiind preluată în august 2020 de Ramona DRAGOMIR (tot din Caraş Severin).

Ultma modificare a intervenit în ianuarie 2022, când administrator a ajuns Emanuel-Petru VOICU, individ născut în Arad şi cu domiciliul actual într-un sat din judeţul Timiş.

Aceste schimbări de administrator au fost însoţite şi de modificări ale structurii asociaţilor, iar sediul social a fost oarecum mutat pe 4 ianuarie 2020, la adresa: IAŞI, str.Grigore Ureche nr.7, Casa cu Absidă, la Av. Agrigoroaei Nadine Evelyne. Agentul economic SPIDERMAN SI RAPUNZEL SRL nu a depus niciun bilanţ şi a fost declarat INACTIV de Fisc în aprilie 2021.

În cadrul procedurii de insolvenţă (probabil se va trece rapid la faliment) a societăţii SPIDERMAN SI RAPUNZEL SRL, funcţia de administrator judiciar provizoriu este deţinută de DOVÎNCESCU IPURL Constanţa, iar data de 22 aprilie 2022 este termenul limită pentru înscrierea la masa credală.

În mod normal, practicianul ar trebui să stabilească cine şi ce ţepe a tras în numele SPIDERMAN SI RAPUNZEL SRL şi apoi să decidă împotriva cui va formula cerere de atragere a răspunderii personale… pentru că vorbim clar de o ţeapă. Ţinând cont că „m-am mai tamponat” cu insolvenţe/falimente administrate de DOVÎNCESCU IPURL… am slabe speranţe că se va întâmpla aşa cum ar trebui! (sursa foto: pinterest.com)