Stimată doamnă Mihaela FRĂSILĂ… am o veste (proastă) pentru Dumneavoastră! Aţi completat greşit declaraţia de interese

Mihaela FRĂSILĂ este psiholog şi lucrează la stat… de foarte multă vreme. Conform site-ului ANI (Agenţia Naţională de Integritate), cel puţin de prin 2008.

Pentru cine nu ştie, Mihaela FRĂSILĂ este soţia mogulului TV Petru FRĂSILĂ (foto).

Nu am înţeles de ce, anul acesta doamna FRĂSILĂ şi-a dorit să se mute din Piatra Neamţ… în Iaşi.

Şi pentru că încă se poate, doamna FRĂSILĂ a ales să ajungă „mare doamnă în Capitala Moldovei” fără niciun examen – detalii AICI.

Cu această ocazie, a depus o declaraţie de avere şi una de interese

Din păcate pentru „domnia sa”, la Iaşi nu e ca la Piatra Neamţ! Sunt unii care se uită peste aceste documente, mai ale în cazul persoanelor ajunse nemeritat „acolo sus”. 

Prin urmare şi aşa deci… eu consider că declaraţia de interese depusă de Mihaela FRĂSILĂ nu este corectă, adică în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Mai exact: doamna Mihaela FRĂSILĂ nu a menţionat mai nimic în declaraţia de interese… deşi acolo scrie clar că trebuie precizate contractele „cu statul” încheiate de titular sau de soţ plus rudele de gradul 1.

Ca o traducere (pentru doamna FRĂSILĂ): la rubrica respectivă trebuie menţionate TOATE contractele încheiate de firmele/televiziunile soţului şi ale fiului cu primăriile din orice judeţ al ţării. Chiar dacă sunt 80-100 într-un an, trebuie scrise toate.

NU, faptul că Dumneavoastră nu aţi completat corect această rubrică nici în anii anteriori nu înseamnă că acum trebuie să procedaţi la fel. Înseamnă că nu aţi respectat legea în anii anteriori.

Prin urmare… aştept să reveniţi măcar cu declaraţia rectificativă aferentă anului fiscal 2018. (sursa foto: reporteris.ro)