Activez în presă de prin 1996 şi – pentru că am acces la o arhivă importantă de texte şi fotografii “proprii” (glilimele se referă la faptul că unele dintre imagini nu au fost surprinse de mine, ci de colegii cu care am colaborat de-a lungul vremii) – m-am gândit să le prezint cititorilor SUPERVIZOR.ro o parte din “comorile” deţinute.

Iniţial am avut intenţia de a le posta pe Facebook, dar ulterior mi-am amintit că nu sunt partener de afaceri cu Mark Zuckerberg şi, prin urmare, am decis să prezint anumite chestii doar pe site. Câ mâine-poimâine se trezeşte ălă să-mi dea block sau să ceară bani pentru acces… şi eu cad de fraier! Aviz amatorilor!

Astăzi vă prezint o ştire simpatică din toamna anului 2006, care se referă la nişte arici care au pus cu botul pe labe gigantul alimentar (aşa i se spune în ştire) McDonald’s.

Din păcate, articolul (preluat din ediţia tipărită FINANCIARUL din 1-15 septembrie 2006) nu are diacritice şi arată un pic ciudat, dar ştirea este chiar interesantă şi din acest motiv am prezentat-o.

Pentru cititorii mai tineri: în 2006 nu exista nici măcar noţiunea de fake-news, aşa că puteţi fi siguri că informaţia a fost corectă la vremea respectivă. (sursa foto/text: FINANCIARUL, 1-15 septembrie 2006, pagina 10)SUPERVIZOR.ro On Iunie - 17 - 2019

Leave a Reply