Ştire de colecţie (2007): Gooooolănia finanţării FC Poli!

Actuala echipă de fotbal din Iaşi are probleme financiare majore şi tot trage speranţe să primească „bani fără număr” de la Primăria Iaşi. Această situaţie mi-a adus aminte că „e boală veche” şi m-am gândit să postez un material din martie 2007, care prezenta modul în care s-a finanţat fosta echipă de mingicari.

Pentru cine a uitat sau e născut mai recent, FOTBAL CLUB POLITEHNICA IAŞI SA a intrat în insolvenţă în noiembrie 2010, a trecut rapid la faliment, iar procedura nu a fost închisă nici acum, pentru că lichidatorul judiciar EUROBUSINESS LRJ a găsit nişte fraieri (pe cei de la CSM POLI IAŞI) care îi plătesc onorariul lunar… şi de ce să nu încaseze nişte bani lună de lună, fără să facă mai nimic.

În urma foste echipe de fotbal au rămas datorii de vreo 14 milioane lei şi nimeni nu a plătit pentru asta. Actuală echipă a adunat până la finalul anului trecut restanţe de „doar” 5,7 milioane lei (detalii AICI), dar are un ritm susţinut de creştere! (Puteţi citi textul într-o variantă accesibilă şi pentru cei cu ochelari dacă daţi un click pe imaginile din articol)