SUPER-TARE! Cerere de insolvenţă împotriva CHRISTIAN TOUR

Cunoscută publicului ca Agenţia CHRISTIAN TOUR, societatea CHRISTIAN’76 TOUR SRL Bucureşti (CUI/CIF: 9617078) a fost înfiinţată în iulie 1997 şi este deţinută de Ion Cristian PANDEL (80%) şi Marius Gabriel PANDEL (20%), cu menţiunea că atribuţii de administrator îndeplineşte (din decembrie 2013) numai asociatul minoritar.

Penultima realizare notabilă a agenţiei este că a scăpat de o amendă consistentă din partea Consiliului Concurenţei pentru că „a aplicat la programul de clemenţă, oferind dovezi privind existenţa faptelor anticoncurenţiale”… adică „a turnat” celelalte agenţii implicate în înţelegerea sancţionată de instituţia condusă de Bogdan CHIRIŢOIU (detalii AICI).

Am spus „penultima realizare” pentru că există una mai recentă, de ieri, 6 februarie 2019… zi în care CHRISTIAN’76 TOUR SRL s-a trezit cu o cerere de insolvenţă. Nu e exclus ca vestea/surpriza să-i parvină astăzi, din acest articol, dar asta contează mai puţin.

Presupusa creditoare care a depus cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă împotriva CHRISTIAN’76 TOUR SRL este NONAME TOUR RO SRL (CUI/CIF: 38489940), firmă cu sediul social în satul Leordeni din judeţul Ageş, înfiinţată în noiembrie 2017 şi care oficial se ocupă de „comerţ cu ridicata de componente şi echipamente electronice şi de telecomunicaţii”.

Firma argeşeană este deţinută şi administrată de Aurelian DRÎSTARU şi până acum nu a mai avut niciun proces cu partenerii de afaceri. S-a gândit „să debuteze” într-o confruntare juridică cu un nume sonor!

Cererea de deschidere a procedurii de insolvenţă împotriva presupusei debitoare CHRISTIAN’76 TOUR SRL a dus la înregistrarea Dosarului nr.3337/3/2019 de la Tribunlul Bucureşti, pentru care încă nu a fost programat primul termen de judecată. (sursa foto: christiantour.ro)