SURPRIZĂ! „Extraordinara” companie de transport VLASE INTERNATIONAL a intrat direct în FALIMENT; doar 3 săptămâni pentru înscrierea la masa credală

0

În urmă cu câteva zile am anunţat că VLASE INTERNATIONAL SRL (CUI: 25876538), firmă cu sediul social în comuna Gheorghe Lazăr şi controlată de Gheorghe VLASE (50 de ani) – asociat majoritar (99%) şi administrator, a solicitat protecţia Legii 85/2014 (detalii AICI) şi am bănuit că s-a cerut în insolvenţă (portalul instanţelor de judecată nu precizează ce fel de cerere a depus debitoarea).

Conform site-ului menţionat, VLASE INTERNATIONAL SRL a optat pentru faliment, iar cererea a fost admisă de Tribunalul Ialomiţa la primul termen de judecată, de ieri, 17 mai 2018 – Dosarul nr.704/98/2018.

În funcţia de lichidator judiciar provizoriu a fost desemnat practicianul propus de debitoare, CC INSOL SPRL Călăraşi, iar data de 5 iunie 2018 a fost stabilită drept termen limită pentru înscrierea la masa credală.

Termenul (de 3 săptămâni) stabilit de instanţă pentru înscrierea la masa credală este dubios de restrâns pentru o firmă de o asemenea anvergură. Dar poate că e doar o eroare pe portalul instanţelor… şi nu o golănie în combinaţie cu debitoarea! (sursa foto: elldor.info)

CITIŢI ŞI:
VLASE INTERNATIONAL s-a cerut în insolvenţă; 165 de bilete la ordin refuzate la plată anul trecut; familia VLASE se mai laudă cu două falimente răsunătoare, cu datorii de zeci de milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.