Televiziunea lui Turcescu se va numi UNDE TV

UNDE-TV

Deşi se plânge că admiratorii (şi admiratoarele) nu au sărit cu banul aşa cum se aştepta, Robert Nicolae TURCESCU îşi continuă demersul de a înfiinţa o televiziune online. Poate şi pentru că la actualele televiziuni nu îl mai vrea nimeni, mai ales după episodul „autodeconspirării”.

O mişcare în acest sens a fost înregistrată pe 27 aprilie 2015, când o firmă controlată de Turcescu, numită CAMERA 1 SRL (CUI 21129793), a depus la OSIM cerere de înregistrare a mărcii UNDE.TV pentru clasele 9, 16, 35, 38, 41 şi 42. Demn de remarcat este faptul că societatea a depus cererea singură, fără a apela la un consultant în proprietate intelectuală… ceea ce se şi vede din descrierea claselor!

În plus, Turcescu a înregistrat şi domeniile undetv.ro şi unde.tv, iar accesându-le aflăm care ar putea fi sloganul de început al televiziunii – TE VEZI ORIUNDE.

Conform informaţiilor publicate de rotld.ro, adresa de mail a deţinătorului este pitesteanul75@yahoo.com. Ce frumos! Omul nu şi-a uitat originile! Pentru cei care nu s-au prins: Robert Nicolae Turcescu este născut în Piteşti („consătean” cu Smiley, cum ar veni), în anul 1975 (pe 3 mai, mai exact).

UNDETV-domeniu-w

CAMERA 1 SRL (bine că nu a numit-o „Cabinetul 1” SRL), firma care a depus cererea pentru marcă, a fost înfiinţată în 2007 şi figurează cu bilanţ depus la Finanţe numai pentru anii 2007-2009 (termenul limită de depunere a bilanţului pentru anul 2014 este 31 mai 2015). Din aceste date financiare rezultă aptitudini manageriale extraordinare ale lui Turcescu: profitul net reprezintă până la 95% din cifra de afaceri. Unii ar putea spune că, de fapt, această firmă a fost folosită doar pentru mascarea unor drepturi salariale, dar astea sunt deja amănunte nesemnificative.

CAMERA-1-w

Chiar dacă nu a mai depus bilanţuri pentru 2010-2013, firma este activă şi înregistrată în scopuri de TVA, ceea ce sugerează că nu a mai desfăşurat activitate economică în această perioadă. La CAMERA 1 SRL, Turcescu este asociat majoritar (90%) şi administrator, partener de afacerii fiind Alida-Maria RISTEA, sora lui Robert (conform unor articole de presă).

Acelaşi tandem este prezent şi în structura asociaţilor RT MEDIA COMMUNICATION SRL (CUI 16512686), firmă înfiinţată în 2004, dar care nu a mai depus bilanţuri la Finanţe începând cu anul 2009. Şi în acest caz, profitul depăşeşte două treimi din cifra de afaceri, un amănunt foarte interesant fiind suma din „casă şi conturi la bănci” de la finalul anului 2009 – 2.740.598 lei (peste 600.000 euro la cursul actual). La CAMERA 1 SRL, suma din conturi, la aceeaşi dată, era de „numai” 378.395.

RT-MEDIA-COMMUNICATION-w

E drept că de atunci au trecut mai bine de 5 ani, dar parcă totuşi este cam penibil să ai asemenea sume în cont (dintr-o leafă de ziarist) şi să cerşeşti câte 5 euro de la prietenii de pe Facebook sau să-ţi scoţi nevasta „în vitrină” pentru 500 de euro!

UNDE-TV-marca-w