Ţeparul evreu HAIM TZUTZIASHVILI s-a ales cu o sentinţă de atragere a răspunderii personale… abia la al 8-lea faliment!

Haim TZUTZIASHVILI  (foto) este prezent în presa din România cel puţin din anul 2008, într-un articol care face referire la un ofiţer de informaţii implicat în afacerile unor evrei. Despre TZUTZIASHVILI se spunea aşa: „Om de afaceri israelian. Născut în Georgia, Haim a dezvoltat în România un lanţ de magazine sub franciză Fiorangelo. Acum, identifică oportunităţi şi intermediază investiţii imobiliare în România pentru companii din Israel. Este reprezentantul magnatului Ronny Bruckner„.

La ora actuală, evreul Haim TZUTZIASHVILI se poate lăuda cu următoarele 8 falimente:

  • CHAMP BRAND HOLDING SRL (CUI/CIF: 19228337)
  • EDEN INVESTMENTS & DEVELOPMENT SRL (CUI/CIF: 21693422)
  • ESSENZA IMPEX SRL (CUI/CIF: 11202102)
  • H.S. BRAND INVEST SRL (CUI/CIF: 19685282)
  • POWER DRINKS DISTRIBUTION SRL (CUI/CIF: 27622730)
  • ROMIL MINERALS LIMITED SRL (CUI/CIF: 30755559)
  • SPORTMARK SRL (CUI/CIF: 16586349)
  • VERTIGO GRUP SRL (CUI/CIF: 14415091)

Toate aceste 8 firme au fost radiate, au avut sediul social în Bucureşti, TZUTZIASHVILI a fost ŞI administrator la 7 din acestea, iar unele s-au remarcat şi prin emiterea de cecuri şi/sau bilete la ordin fără acoperire – detalii AICI.

Desigur, datoriile acumulate de aceste societăţi, în principal către Fisc, nu au mai fost recuperate. Cu toate acestea, Haim TZUTZIASHVILI nu se consideră un ţepar şi este nemulţumit că nu a primit un credit… din cauza acestui articol publicat de SUPERVIZOR!

Partea proastă pentru acest cetăţean israelian (cică „evreu” e peiorativ!) este că instanţa i-a confirmat statutul/calitatea de ţepar şi „l-a condamnat” la plata sumei de 194.529 lei, reprezentând datoriile acumulate de ESSENZA IMPEX SRL către bugetul de stat, DGRFP Bucureşti (AFP Sector 3) fiind creditorul care a îndrăznit să formuleze cererea de atragere a răspunderii personale.

Această sentinţă din Dosarul asociat nr.42665/3/2016/a1 a fost pronunţată pe 6 septembrie 2019 şi putea fi atacată cu apel în 7 zile de la comunicare. Chiar dacă Haim TZUTZIASHVILI figurează cu domiciliul în Ierusalim, este greu de crezut că nu s-a efectuat comunicarea până acum (a trecut un an!), ceea ce înseamnă că sentinţa a rămas definitivă… iar Fiscul ar trebui să-l execute pe acest individ care cu siguranţă nu şi-ar permite astfel de ţepe în ţara lui. (sursa foto: facebook.com/haim.tzutziashvili)