Tribunalul Buzău a publicat DUPĂ 10 ANI de la pronunţare sentinţa de atragere a răspunderii personale împotriva unui actual jurnalist… în cazul unei firme care a fost lichidată în 2008!

Luna trecută, Tribunalul Buzău s-a gândit că a venit momentul să publice în BPI sentinţa de atragere a răspunderii personale împotriva unei persoane care a fost administrator la o firmă – din Buzău, desigur – lichidată în urmă cu 10 ani. DA, firma a fost lichidată în urmă cu 10 ani. Şi procesul la care mă refer a fost închis în 2008! Iar suma în discuţie este de aproape 10.000 euro.

Nu dau nume, nu dau număr de dosar, nu pun taguri mizerabile, nu mă cunosc cu persoana respectivă, o ştiu doar de la TV. Dar pot dovedi oricând aceste afirmaţii. Nu e un fake news, pot demonstra că e adevărat ceea ce am scris… aici şi în toate articolele de pe site.

Mi se pare o mizerie din partea instanţei buzoiene, nu cred că „aşa s-a nimerit” şi chiar mă mir că încă nu a scris nimeni despre „jurnalistul infractor X”. Probabil că încă nu a ajuns mesajul/sentinţa la cine trebuia!

Deşi decizia instanţei a fost publicată înainte de a ne spune „berarul Teleormanului” sau „scandalagiul Aeroportului Iaşi” că pe jurnalişti îi paşte puşcăria dacă mai scriu ceva de rău despre ei, cred că nu e o întâmplare această publicare a sentinţei. Acum, după 10 ani de la pronunţare