TUD TIMEEA CONS: Ţeapă de un milion cu lichidator ticălos; trei bănci nu au recuperat nimic din creanţele garantate… dar „nu consideră oportună formularea unei cereri de atragere a răspunderii patrimoniale”! Patronul George-Alexandru TUDORESCU mai are două falimente în derulare… pe care încearcă să le îngroape tot practicianul TEAM INSOLV

Înfiinţată în iulie 2015, societatea TUD TIMEEA CONS SRL Motru (CUI/CIF: 34802807) a intrat direct în faliment (la propria cerere) pe 25 septembrie 2021, iar în documentaţia depusă la Dosarul nr.2802/95/2018 a precizat că «debitul total este estimat la 706.025 lei şi deţine bunuri în patrimoniu în valoare de 482.197 lei».

Tabelul definitiv consolidat al creanţelor, publicat în februarie 2019, prezintă o masă credală de 1.023.379,69 lei, cu menţiunea că valoarea creanţelor teoretic garantate este de 908.518,16 lei… numai că ING, BANCA TRANSILVANIA, FNGCIMM, PATRIA BANK sau PATRIA CREDIT nu au recuperat niciun leu din creanţele garantate deţinute!

Numit la propunerea debitoarei, lichidatorul judiciar TEAM INSOLV IPURL (Cosmin LUCA) s-a remarcat prin luarea unor măsuri care au fost contestate de Fisc şi nu mai puţin de trei rapoarte de activitate au fost considerate incorecte de către instanţă, practicianul având obligaţia să le refacă.

Ultima ispravă de acest fel este Raportul de activitate nr.134/01.04.2021, considerat incorect de către Tribunalul Gorj (sentinţa din 22 iunie 2021), pe care TEAM INSOLV IPURL nu l-a refăcut până acum (nu este publicată în BPI varianta refăcută).

Şi mai grav este faptul că pe baza raportului incorect a fost luată decizia de a nu se formula cerere de atragere a răspunderii personale împotriva fostului administrator George-Alexandru TUDORESCU (foto).

De ce BANCA TRANSILVANIA, de exemplu, „nu consideră oportună formularea unei cereri de atragere a răspunderii patrimoniale” în condiţiile în care nu a recuperat niciun leu din creanţa garantată de 145.591,79 lei? O să întreb preşedintele BT, bănuiala mea este că vorbim de un şmen la nivel local. Şi nu doar la BT!

În ceea ce îi priveşte pe aşa-zisul om de afaceri George-Alexandru TUDORESCU şi pe Cosmin LUCA (TEAM INSOLV IPURL), există o strânsă legătura (infracţională?) între aceştia. Practicianul s-a mai ocupat şi de falimentul TUDORESCU GEORGE-ALEXANDRU ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ (CUI/CIF: 27749263), în urma căruia PATRIA BANK a luat o ţeapă de 266.615 lei… tot creanţă garantată şi tot fără acţiune de atragere a răspunderii personale!

Şi nu e tot! La ora actuală, mai există două firme în faliment… la care George-Alexandru TUDORESCU a fost ultimul administrator, iar TEAM INSOLV IPURL este lichidator judiciar. Vorbim de CIAMALIC TRANS SRL (CUI/CIF: 31345506) şi ELIXSTRUCT SRL (CUI/CIF: 39202889), ambele cu cesiune de părţi sociale şi mutat sediul social în Bucureşti. Pentru una dintre acestea am sesizat deja Fiscul, urmează cealaltă… şi băncile creditoare! (sursa foto: facebook.com/georgealexandru.tudorescu)