Tudorele, fă ceva… cu portal.just.ro! A devenit o sursă de DEZINFORMARE. Închide-l dacă nu e nimeni în stare să-l facă funcţional

Am scris în urmă cu o lună că „Zeci de mii de dosare AU DISPĂRUT de pe portal.just.ro! Nu ştie nimeni de ce!” – AICI!

Am verificat în urmă cu câteva minute, e aceeaşi situaţie.

Între timp „am mai descoperit” ceva! Au rămas nişte linkuri pentru dosare despre care opţiunile de căutare (eu ştiu două) spun că nu există.

De exemplu acesta:
http://portal.just.ro/110/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19900000000004983&id_inst=110

E un link pentru Dosarul nr.99/199/2010 de la Tribunalul Bacău. Şi nicio informaţie despre părţi, despre decizia instanţei.

Eu ştiu că este vorba de Dosarul real nr.99/199/2010 pentru că accesez (cu plată, desigur) site-ul listafirme.ro şi acolo spune că există acel dosar, şi are ca obiect – „investire cu formulă executorie„.

Şi NU, nu e o eroare/excepţie, sunt mii sau zeci de mii de dosare în această situaţie.

Le-am tot scris ălora de la Direcţia Tehnologia Informaţiei de la Ministerul Justiţiei (dti@just.ro), nu s-a rezolvat nimic. Am rămas cu impresia că sunt şi foarte deranjaţi de observaţiile/reclamaţiile mele.

Pot să înţeleg că nu se poate remedia problema, că angajaţii de la DTI – plătiţi cu doar 10.000 de lei pe lună (detalii AICI) – nu sunt în stare „să pună înapoi dosarele”.

În cazul acesta, soluţia cea mai bună e ca site-ul să fie închis!

DA, dacă portal.just.ro nu poate oferi informaţii CORECTE şi COMPLETE despre un dosar, despre cineva implicat într-un proces, ce rost are să funcţioneze SELECTIV? Nu face altceva decât să inducă în eroare, să DEZINFORMEZE.

Până când se va rezolva cumva această problemă, recomandarea mea e să nu puneţi bază pe informaţiile oferite de sursa oficială portal.just.ro, site deţinut şi „manageriat” de Ministerul Justiţiei… condus de ministrul-rector Tudorel TOADER! (sursa foto: facebook.com/ResetIasi)

CITIŢI ŞI:
Zeci de mii de dosare AU DISPĂRUT de pe portal.just.ro! Nu ştie nimeni de ce!

Nu vă mai chinuiţi! Opţiunea CĂUTARE de pe portal.just.ro nu funcţionează! Cu „numai” 10.000 lei/lună este plătită incompetenţa unui Ofiţer principal I de la Direcţia Tehnologia Informaţiei