Un agent economic de tip PFA a cerut insolvenţa unei companii cu vânzări anuale de UN MILIARD DE LEI

BRISEGROUP SRL (CUI: 13635412) este o mega-companie din Constanţa care în ultimii ani a înregistrat vânzări în jurul valorii de UN MILIARD DE LEI şi care derulează afaceri şi în Bulgaria, Serbia sau Italia, după cum se laudă pe site-ul propriu. Pe lângă agricultură, BRISEGROUP SRL este şi un fel de casă de modă, cu 4 magazine în centre comerciale importante din ţară.

Societatea constănţeană este deţinută de Marius Cătălin BUCUR (împlineşte 43 de ani luna viitoare) – 99% şi Ion BUCUR (75 de ani) – 1%, iar în octombrie 2017 şi-a completat obiectul de activitate cu Cod CAEN 6622 – Activităţi ale agenţilor şi broker-ilor de asigurări (asistenţă în brokeraj).

DUMITRESCU A. MARIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ (CUI: 27099888) este un agent economic (de tip PFA, desigur) înfiinţat în iunie 2010, cu sediul în satul Hanu Conachi, comuna Fundeni, judeţul Galaţi. Din păcate, bilanţurile pentru PFA nu sunt publice, dar putem bănui că DUMITRESCU A. MARIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ nu derulează afaceri anuale de mai mult de un milion de lei, chiar dacă este plătitoare de TVA.

Ce să vezi?! „Furnica” DUMITRESCU A. MARIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ s-a luat la trântă cu „elefantul” BRISEGROUP SRL. Cred că „elefantul” nici nu ştie şi va afla din acest articol că i s-a cerut insolvenţa, cererea fiind depusă pe 23 martie 2018 – Dosarul nr.1874/118/2018.

Frumos ar fi chiar să se deschidă procedura, dar e greu de crezut că se va întâmpla aşa şi nu se va ajunge la o înţelegere până la primul termen de judecată, care a fost programat pe 16 mai 2018. (sursa foto:csmonitor.com)