Un italian şi-a propus să facă afaceri în România fără să plătească dările către stat

agritech

Cu sediul social în localitatea Dumbrăviţa din judeţul Timiş, AGRITECH SRL (CUI: 22575840, înfiinţată în octombrie 2007) este deţinută şi administrată de italianul Fabrizio BUSBANI (59 de ani), iar conform site-ului propriu se ocupă de import şi distribuţie îngrăşăminte, vânzare de utilaje agricole, consultanţă şi alte servicii în agricultură. Asta în condiţiile în care nu a raportat mai mult de doi angajaţi în ultimii ani.

A intrat în insolvenţă (la propria cerere) pe 15 decembrie 2016 şi probabil cel mai mare creditor este Fiscul – conform site-ului ANAF, datoriile la bugetul de stat erau de 2,15 milioane lei la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut.

LICHIDARE PATRIMONIU SPRL Alba Iulia este administrator judiciar provizoriu, iar termenul de înscriere la masa credală expiră pe 30 ianuarie 2017. Prima Adunare a Creditorilor ar trebui să se desfăşoare pe 23 februarie 2017, ora şi locul încă nu au fost comunicate de administratorul judiciar (deocamdată nu a publicat notificarea în BPI). Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.8973/30/2016 al societăţii AGRITECH SRL este programat pe 13 aprilie 2017. (sursa foto: facebook.com/agritech.ingrasaminte)

agritech-9-ani-2015-w

NOTĂ:
Dacă aţi găsit o informaţie utilă în acest articol, gândiţi-vă că s-ar putea să fie de interes şi pentru prietenii Dumneavoastră!
Pentru informaţii despre orice altă insolvenţă/faliment din România, expediaţi cu încredere un email la adresa de contact