Unele articole de pe SUPERVIZOR.ro sunt accesibile doar contra-cost

Începând de luni, 20 noiembrie 2017, cele mai multe dintre articolele postate pe SUPERVIZOR.ro pot fi accesate în primele 60-90 de zile de la publicare doar contra-cost.

Puteţi citi doar unele articole de pe SUPERVIZOR.ro, prin cumpărarea dreptului de acces la materialele respective. De asemenea, aveţi opţiunea de a achiziţiona un abonament (pe o lună sau pe un an) pentru acces la toate articolele de pe site.

Sistemul paydemic.com de achiziţionare a dreptului de acces la articolele de pe site este implementat de către compania BIT SOFTWARE SRL Braşov (CUI: 5037256).

Toate preţurile afişate conţin TVA, plăţile se fac către BIT SOFTWARE SRL, iar această societate emite şi transmite pe email facturi pentru toţi clienţii (persoane fizice sau juridice), conform datelor completate de aceştia la achiziţionarea unui produs.

Pentru ca personajele principale ale articolelor să nu se bucure prea tare (că nu află decât abonaţii de isprăvile lor), articolele devin „free” după aproximativ două luni de la publicare. Mai mult, unele dintre articole, de exemplu cele despre ţepele şi ţeparii din turism, vor fi „la liber” încă de la publicare.

Tot prin sistemul paydemic.com, aveţi posibilitatea să postaţi anunţuri publicitare pe site-ul SUPERVIZOR.ro (detalii AICI).

Pentru informaţii suplimentare, puteţi folosi cu încredere adresa de mail spv@supervizor.ro