UNPR are datorii la stat de 1,26 milioane lei. Şi ce dacă?!

UNPR (Uniunea Naţională pentru Progresul României), partid cunoscut ca fiind al „generalului izmană” Gabriel OPREA (foto), „a obţinut în urma alegerilor europarlamentare doar 0,6% din voturi, deşi a anunţat că are sute de mii de militari în rezervă şi poliţişti care susţin partidul”… sub trei candidaţi independenţi (sursa AICI).

Printre candidaţii la europarlamentare ai acestui partid s-au numărat Anghel IORDĂNESCU, Ilie NĂSTASE… şi ieşenii Mircea MANOLACHE şi Vasile ŞALARU. Lista completă – AICI.

Conform site-ului anaf.ro, UNPR figurează pe lista datornicilor la bugetele de stat cu 1.262.726 lei, sumă care clasează această „uniune” pe locul I în topul datornicilor – partide politice. E o performanţă!

În condiţiile în care contribuabilii „normali” sunt executaţi şi chiar li se cere insolvenţa pentru datorii mult mai mici, nu înţeleg de ce Fiscul nu face nimic pentru a recupera sumele cuvenite de la UNPR… formaţiune care deţine un sediu evaluat la 500.000 euro (detalii AICI). (sursa foto: adevarul.ro)

CITIŢI ŞI:
ANAF susţine că USR are datorii la stat de 448.483 lei