UNPR (Uniunea Naţională pentru Progresul României), partid cunoscut ca fiind al “generalului izmană” Gabriel OPREA (foto), “a obţinut în urma alegerilor europarlamentare doar 0,6% din voturi, deşi a anunţat că are sute de mii de militari în rezervă şi poliţişti care susţin partidul”… sub trei candidaţi independenţi (sursa AICI).

Printre candidaţii la europarlamentare ai acestui partid s-au numărat Anghel IORDĂNESCU, Ilie NĂSTASE… şi ieşenii Mircea MANOLACHE şi Vasile ŞALARU. Lista completă – AICI.

Conform site-ului anaf.ro, UNPR figurează pe lista datornicilor la bugetele de stat cu 1.262.726 lei, sumă care clasează această “uniune” pe locul I în topul datornicilor – partide politice. E o performanţă!

În condiţiile în care contribuabilii “normali” sunt executaţi şi chiar li se cere insolvenţa pentru datorii mult mai mici, nu înţeleg de ce Fiscul nu face nimic pentru a recupera sumele cuvenite de la UNPR… formaţiune care deţine un sediu evaluat la 500.000 euro (detalii AICI). (sursa foto: adevarul.ro)

CITIŢI ŞI:
ANAF susţine că USR are datorii la stat de 448.483 leiSUPERVIZOR.ro On December - 15 - 2019

Leave a Reply