VALENTINA PELINEL se vrea marcă înregistrată

Valentina Pelinel-ww

Scoasă de la naftalină de scandalul Borcea, Valentina PELINEL îşi pregăteşte lada de zestre, unde va pune bebeluşul, ce i-a mai rămas de la mariajul cu Cristian BOUREANU, dar şi o marcă înregistrată. Blonda – care în decembrie a împlinit 35 de ani – s-a gândit că numele ei ar sta bine pe unele produse, motiv pentru care, pe 12 februarie 2016, a depus la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) cerere pentru înregistrarea mărcii VALENTINA PELINEL.

 Solicitarea vizează 6 clase de produse:

  • 3 – Preparate pentru albit şi alte substanţe pentru spălat; preparate pentru curăţare, lustruire, degresare şi slefuire; săpunuri; parfumerie, uleiuri esenţiale, cosmetice, loţiuni pentru păr; produse pentru îngrijirea dinţilor.
  • 16 – Hârtie, carton şi produse din aceste materiale, necuprinse în alte clase; produse de imprimerie; articole pentru legătorie; fotografii; papetărie; adezivi (materiale colante) pentru papetărie sau menaj; materiale pentru artişti; pensule; maşini de scris şi articole de birou (cu exceptia mobilelor); materiale de instruire sau învăţământ (cu excepţia aparatelor) ; materiale plastice pentru ambalaj (necuprinse în alte clase) ; caracter tipografice, clişee.
  • 25 – Îmbrăcăminte, încălţăminte, articole care servesc la acoperirea capului.
  • 35 – Publicitate; gestiunea afacerilor comerciale; administraţie comercială; lucrări de birou; import-export, lanţ de magazine.
  • 38 – Telecomunicaţii.
  • 41 – Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale.

cerere-marca-Pelinel

Cel puţin oficial, Valentina PELINEL a depus cererea fără a apela la ajutorul unui consultant în proprietate intelectuală, iar „toată distracţia” va costa aproximativ 2.000 de lei, fiind vorba de o marcă individuală, combinată (alb-negru) pe 6 clase. (sursa foto: facebook.com)