„Vechea” BAVARIA TOUR a depus o cerere de insolvenţă/faliment… în bătaie de joc; judecarea cauzei a fost amânată pentru 23 august 2018

Până la începutul acestui an, societatea care a activat sub titulatura Agenţia BAVARIA TOUR a fost BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL Bucureşti (CUI: 32947801), înfiinţată în 2014 şi deţinută integral de Vasile VOIDAHAZAN, în timp ce Camelia BADIU (fostă VOIDAHAZAN) a îndeplinit atribuţii de administrator.

După ce a pierdut mai multe procese cu turiştii ţepuiţi şi a transferat activitatea pe o nouă firmă, „vechea” BAVARIA TOUR (adică BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL) s-a cerut în insolvenţă (sau poate chiar în faliment), cererea fiind depusă pe 19 iulie 2018, la Tribunalul Bucureşti – Dosarul nr.24754/3/2018.

Primul termen de judecată a fost pe 25 iulie 2018, iar sentinţa publicată pe portalul instanţelor de judecată arată că solicitarea a fost formulată în bătaie de joc şi fără să fie însoţită de înscrisurile prevăzute de lege.

Astfel, judecătorul sindic nu a înţeles dacă debitoarea „solicită deschiderea procedurii simplificate (faliment – n.r.) sau de reorganizare” şi a enumerat mai multe documente care trebuiau depuse împreună cu cererea introductivă.

Totuşi, magistratul nu a respins cererea, aşa cum ar fi fost normal (cum procedează Tribunalul Ilfov, de exemplu, care respinge „la greu” cereri depuse în dorul lelii) şi a stabilit un nou termen de judecată pentru data de 23 august 2018. (sursa foto: blog.retroplanet.com)

CITIŢI ŞI:
OMNIA TURISM: ce spune sentinţa; agenţile revânzătoare sunt exonerate de orice obligaţie (faţă de turişti) dacă au virat banii la OMNIA; administratorul judiciar ACSIS SOLV a refuzat dosarul şi măgăreaţa a căzut pe AA TOTAL INSOLVENCY