„Vechea” BAVARIA TOUR: Au fost publicate sentinţa şi notificarea privind intrarea în faliment; lichidatorul solicită expedierea documentelor ŞI prin email

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL Bucureşti (CUI: 32947801), societatea care a activat sub titulatura Agenţia BAVARIA TOUR până la începutul acestui an a intrat direct în faliment pe data de 23 august 2018 Dosar nr.24754/3/2018.

Deşi suntem în perioada de vacanţă (judecătorească), în mai puţin de o săptămână au fost publicate în BPI sentinţa (încheierea) şi notificarea privind deschiderea procedurii, surprinzătoare fiind viteza de reacţie a lichidatorului AA TOTAL INSOLVENCY IPURL (Ioan NISTOR MANDACHE), practician care a fost numit administrator judiciar şi în cazul insolvenţei OMNIA TURISM SRL (CUI: 2620505).

Deşi a fost desemnat în această funcţie în urmă cu mai bine de o lună (pe 26 iulie 2018), Ioan NISTOR MANDACHE nu a publicat notificarea privind deschiderea procedurii şi nici vreun alt document legat de OMNIA TURISM… şi nici nu este clar dacă a acceptat să se ocupe de această insolvenţă!

Revenind la falimentul „vechii” BAVARIA TOUR, în sentinţă se spune că „debitoarea a desfăşurat servicii de intermediere în vânzarea de pachete turistice către diferiţi, acestea fiind în special oferite de către societatea debitoare în calitate de parteneră OMNIA TURISM. Societatea BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL arată faptul că a încasat de la clienţi contravaloarea acestor servicii şi a virat către OMNIA TURISM contravaloarea acestor pachete turistice„. Din păcate, documentul nu precizează valoarea datoriilor pe care societatea susţine că nu le mai poate plăti şi din cauza cărora a solicitat aplicarea Legii 85/2014.

Termenul limită de înscriere la masa credală este 5 octombrie 2018, iar lichidatorul judiciar vine cu următoarea precizare:

Având în vedere faptul că documentele transmise prin serviciile poştale pot să nu fie recepţionate în termen util sau să fie recepţionate eronat, vă rugăm să transmiteţi orice document/informaţie referitoare la dosarul sus-menţionat şi prin email, la adresa office@aatotal.ro

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL Bucureşti (CUI: 32947801) a fost înfiinţată în 2014 şi este deţinută integral de Vasile VOIDAHAZAN, în timp ce Camelia BADIU (fostă VOIDAHAZAN) a îndeplinit atribuţii de administrator.

După apariţia problemelor la OMNIA TURISM, activitatea agenţiei BAVARIA TOUR a fost transferată pe BAVARIA CONCEPT TOUR SRL Bucureşti (CUI: 38970773), firmă înfiinţată în martie 2018 de către Camelia BADIU, aceasta având iniţial calitatea de unic asociat şi administrator. După numai o lună (şi câteva zile), părţile sociale au fost preluate de către Ileana VOIDAHAZAN, astfel că, la ora actuală, BADIU deţine numai calitatea de administrator. (sursa foto: saatchigallery.com)

DOCUMENTE ATAŞATE:
BAVARIA HOLIDAY GROUP – Încheiere de deschidere a procedurii falimentului în formă simplificată

BAVARIA HOLIDAY GROUP – Notificare privind deschiderea procedurii de faliment