Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Mersin araç kiralama İstanbul araç kiralama İzmir araç kiralama Kars araç kiralama Mersin evden eve nakliyat İstanbul evden eve nakliyat İzmir evden eve nakliyat Kars evden eve nakliyat

Începând de astăzi, 10 august 2018, VICTOR CONSTRUCT SRL Botoşani (CUI: 4013062) are statutul de firmă în insolvenţă, procedura generală fiind deschisă la cererea debitoarei, depusă la Tribunalul Botoşani pe data de 1 august 2018 – Dosar nr.1758/40/2018.

Instanţa a numit în funcţia de administrator judiciar provizoriu practicianul VIZAL CONSULTING IPURL Bucureşti şi a stabilit data de 24 septembrie 2018 drept termen limită pentru înscrierea la masa credală, urmând ca prima Adunare a Creditorilor să se întrunească pe 17 octombrie 2018 (ora şi locul urmează să fie comunicate de administratorul judiciar)

Înfiinţată în mai 1993 (sub numele VICTOR IMPORT-EXPORT SRL), deţinută şi administrată de Victor MIHALACHI (foto), societatea VICTOR CONSTRUCT SRL este unul dintre constructorii importanţi din judeţ şi chiar din Regiunea Nord-Est. A fost considerată mai tot timpul o abonată la licitaţiile publice, în special la cele din Botoşani şi Suceava… dar nu numai. O recentă „realizare la nivel naţional” este câştigarea licitaţiei de aproape 6 milioane euro pentru „Reparaţie capitală, consolidere, modernizare şi extindere sediu Tribunal Vâlcea” (detalii AICI)

VICTOR CONSTRUCT a încheiat anul trecut cu pierderi de 13 milioane lei şi a ajuns la cea mai scăzută cifră de afaceri a ultimilor 10 ani – 60,42 milioane lei. Datoriile la 31 decembrie 2017 erau de 53,67 milioane lei, adică 88,8% din cifra de afaceri, fiind acoperite doar în proporţie de 45% de activele circulante – 24,09 milioane lei, din care creanţe – 13.241.753 lei. (sursa foto: btonline.ro)SUPERVIZOR.ro On august - 10 - 2018

2 Responses so far.

  1. Rus ioan spune:

    trebuie odata sa se termine cu acesti ,,haiduci’ din constructii
    se mai face curatenie e si timpul bine ar fi sa se intervina si la legea insolventei asa cume acuma tot pe haiduci ii protejeaja

  2. PETRU spune:

    Va rog sa-mi spuneti cum pot eu recupera GARANTIA DE BUNA EXECUTIE blocata de Victor Construct pentru Reabilitarea unui Camin Cultural ce a fost terminat in dec. 2016.
    In acest an respectiv, luna decembrie ar trebuii sa se faca RECEPTIA FINALA si sa-mi deblocheze procentul de 30% din garantia de buna executie(sunt citeva sute de milioane lei-vechi blocate).

Leave a Reply