VICTORIA FOOD & DRINKS (Restaurant Prive) a intrat direct în faliment… dar crâşma desfăşoară activitate în continuare!

VICTORIA FOOD & DRINKS SRL Iaşi (CUI/CIF: 36878941) a intrat direct în faliment (la propria cerere), susţinând în documentaţia depusă la Dosarul nr.4297/99/2023 că «are datorii exigibile în sumă totală de 763.728,7 lei» şi «este momentan supusă presiunii executării silite de către organul fiscal, îngreunând astfel realizarea obiectului de activitate al societăţii, aflându-se în lipsă de resurse materiale şi financiare, periclitând comenzile ferme din care să se poată finanţa continuarea activităţii».

În cadrul procedurii simplificate de faliment, SOLVENCIA SPRL Iaşi (practicianul propus de debitoare) va îndeplini atribuţiile de lichidator judiciar provizoriu, iar data de 9 octombrie 2023 este termenul limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor.

Înfiinţată în decembrie 2016, societatea VICTORIA FOOD & DRINKS SRL este firma care a administrat aşa-zisul Restaurant Prive din Iaşi (cu activitate de catering), este deţinută de Marian Sergiu CODREANU şi a înregistrat profit an de an.

Intrarea în faliment a firmei VICTORIA FOOD & DRINKS SRL ridică semne de întrebare pentru că a încheiat anul 2022 cu un profit net de 322.464 lei, la o cifră de afaceri de 1.264.386 lei, datorii de 644.466 lei (faţă de 75.022 lei în urmă cu un an) şi active circulante de 1.066.349 lei, din care 964.607 lei în casă şi conturi la bănci.

O altă ciudăţenie este reprezentată de faptul că Restaurant Prive îşi continuă activitatea, contul de Facebook al crâşmei prezentând oferte în fiecare zi… deşi activitatea VICTORIA FOOD & DRINKS SRL a încetat sau trebuia să înceteze la momentul deschiderii procedurii de faliment – 23 august 2023. Desigur, există posibilitatea ca afacerea să fi fost mutată pe o altă firmă… care să deţină avize/autorizaţii de la DSP, DSVSA sau ISU!

Deşi teoretic nu are legătură cu activitatea de crâşmar, merită precizat faptul că Marian Sergiu CODREANU este menţionat ca martor într-un dosar de trafic de droguriAICI. (sursa foto: facebook.com/RestaurantPrive)