VISE PLĂCUTE, producătorul saltelelor şi pernelor DOLCE DORMIRE, a intrat direct în faliment

Înfiinţată în decembrie 2014 de Dina BÎRÎIAC (35 de ani în prezent) – 95% şi Tabita IACOB (26 de ani) – 5%, societatea VISE PLĂCUTE SRL (CUI: 33876709) se prezintă pe site-ul dolcedormire.ro drept „producător de saltele, perne, paturi tapiţate şi somiere sub brandul DOLCE DORMIRE”. Are sediul social în satul Chişoda, comuna Giroc, dar iniţial a fost în Timişoara.

Ciudat este faptul că deşi administrează site-ul dolcedormire.ro, care funcţionează şi ca magazin online, domeniul respectiv este deţinut de NEKY GRUP SRL (CUI: 22190089), producătorul saltelelor TIMFLEX. În plus, marca DOLCE DORMIRE este înregistrată (pe clasa 20) de persoana fizică Florin IACOB (27 de ani), administratorul de la VISE PLĂCUTE SRL (până la intrarea în faliment).

Dincolo de această bulibăşeală din jurul magazinului online, cert este faptul că VISE PLĂCUTE SRL a intrat direct în faliment, la propria cerere, pe data de 9 noiembrie 2017, sentinţa fiind pronunţată de judecătorul sindic Loredana NEAMŢU – Dosarul nr.8867/30/2017.


VISE PLĂCUTE SRL – rezultate financiare 2016

Instanţa a numit în funcţia de lichidator judiciar provizoriu practicianul propus de debitoare, CASA DE INSOLVENŢĂ TIMIŞ-TORONTAL IPURL, şi a stabilit data de 27 decembrie 2017 drept termen limită pentru înscrierea la masa credală, urmând ca prima Adunare a Creditorilor să se întrunească pe 9 ianuarie 2018, ora 12:00, la sediul lichidatorului.

Deşi VISE PLĂCUTE SRL a intrat în faliment de două săptămâni şi, prin urmare, nu mai poate desfăşura activitate, magazinul online dolcedormire.ro este funcţional şi figurează ca fiind administrat în continuare de firma deţinută de Dina BÎRÎIAC şi Tabita IACOB. În plus, o simulare a unei cumpărături arată că singura posibilitate de plată este la livrare (ramburs), cu toate că secţiunea „Termeni şi condiţii de utilizare” menţionează mai multe opţiuni: card, PayPal, OP.

Cele două asociate ale debitoarei nu mai deţin participaţii la alte firme. În schimb, Florin IACOB este asociat şi administrator la AMOS FICO SERVICE SRL-D (CUI: 33200870) şi SĂGEATA ROŞIE SRL (CUI: 33372230), ambele firme fiind înfiinţate în 2014, cu sediul social în Timişoara.

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă/faliment al debitoarei VISE PLĂCUTE SRL este programat pe 8 martie 2017. (sursa foto: facebook.com/www.dolcedormire.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
VISE PLĂCUTE SRL – Încheiere de deschidere a procedurii falimentului în formă simplificată